teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB Berg & Betong är ett helägt dotterbolag till LKAB. Vi grundades som ett familjeföretag 1961 under namnet KGS AB, Kiruna grus- och stenförädling.
Vi är idag det ledande företaget i Norrbotten inom grus- och betongtillverkning, bergförstärkning, krossning och losshållning. Verksamheterna finns i huvudsak i Kiruna- och Gällivare kommun.
Vår största kund är LKAB där vi utför majoriteten av allt bergförstärkningsarbete. Vi levererar också bergförstärkning till det Lundin Mining-ägda Zinkgruvan i Askersund.

Om tjänsten

LKAB Berg & Betong expanderar och vi behöver utöka vår verksamhet med två mekaniker till ortdrivningen i Kuj (Kiruna Under Jord)
Som mekaniker kommer du ingå i ett skiftlag tillsammans med andra mekaniker och bergarbetare. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att arbeta med underhåll och reparationer av riggar och maskiner under jord. Arbetet bedrivs i vår report och ute i fält, du arbetar självständigt med stöd av din produktionsledare
I Ditt arbete kommer du bland annat att jobba med följande maskiner
-Boltec
-E2 Boomer
-Cabletec
-Laddbilar
-Arbetsplattformar 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning och erfarenhet från tunga maskiner. Kunskaper inom el, styrsystem och hydraulik är meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och värderar högt, problemlösningsförmåga, servicekänsla och självständighet.
Tjänsten kräver godkända gymnasiebetyg samt Körkort B

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Du får möjligheten att bli en del av LKAB Berg & Betong vid en mycket spännande tidpunkt.
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning och varierande arbetsuppgifter där du kan känna engagemang. Ta chansen till bred kompetensutveckling i din roll som mekaniker i det lilla företagets arbetssätt med storföretagets möjligheter.

Övrig information

Stationeringsort Kiruna
Arbetstider: Skiftgång

Välkommen in med CV och personligt brev senast 5/7. 
För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionsledare Petter Esberg 0980-727 72

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Mekaniker till LKAB Berg & Betong

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-05

Ansök nu

Dela detta jobb