teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Mekaniker till kund i Örebro

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-26

Ansök nu

Mekaniker till kund i Örebro

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en driven person som har lätt för att förstå tekniska sammanhang? Är du också lösningsorienterad och trivs i en varierande roll? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Örebro!

Som mekaniker arbetar du med att utrusta truckar med produkter utefter kundbeställningar. Det kan innebära allt från 360 kamera och alkolås till byte av gafflar och styrsystem. Du är ansvarig för din kundbeställning och driver projektet från start till slutkontroll.

Du arbetar i ett team med flera andra mekaniker men du har själv eget ansvar för att leverera inom tidsramen som skiftar beroende på projekt, allt från 30 timmar till 600 timmar. Du erbjuds ett utmanande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
Vi söker dig som har ett stort intresse för elektronik, fordonsel eller mekanik. Har du tidigare erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter, eller utbildning inom dessa ämnen är det meriterande, men inget krav. Det är viktigt att du trivs med varierande uppgifter av olika teknisk svårighetsgrad och din goda problemlösningsförmåga är därigenom av stor vikt.

Som person ser vi att du är driven, ansvarstagande och nyfiken. Du trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du ansvarar för att drivna egna projekt. Det är viktigt att du är initiativtagande och att du gärna kommer med förslag på lösningar när det efterfrågas.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, måndag-fredag
Plats: Örebro

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet tillsvidareanställning direkt hos kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jakob Erlingsson på mejl jakob.erlingsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Mekaniker till kund i Örebro

PerformIQ