teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mekaniker till fartygsvarv

Ort
Utgår

2022-09-13

Ansök nu

Mekaniker till fartygsvarv

Mälarvarvet AB är Stockholms äldsta varv, ett komplett servicevarv för underhåll, reparationer och ombyggnader av alla typer av fartyg. Vi har två slipar som klarar 500 respektive 100 ton. Vi tillhandahåller alla förekommande tjänster inom stålbyggnadsområdet såsom service, underhåll, konstruktion, tillverkning, modernisering av befintliga anläggningar. Vi servar och reparerar alla typer av installationer på fartyg. Vi jobbar med de flesta på marknaden förekommande motorer.

Arbetsuppgifterna i den här tjänsten kommer du främst att jobba med svets, mekanik och enklare konstruktioner men du kommer också att delta i arbetsuppgifter som förekommer på ett varv. Där ska du kunna ta dig an och slutföra arbeten på fartyg på egen hand eller i team. Andra uppgifter är också service och reparationer av motorer och maskiner.

Vi söker dig som är lösningsorienterad och med erfarenheter från att lösa kluriga problem när det behövs. Vi ser gärna att du har jobbat med båt-/fartygsarbete och är intresserad av att utvecklas mer inom branschen för att få en bredare kompetens. Det är meriterande ifall du har förståelse för materialval och dimensioner efter involverade belastningar vid exempelvis reparationer och installationer i fartyg. Vi tror att du klarar av att jobba under tidspress, som ibland kan förekomma.

Krav:

  • Körkort B
  • Grundläggande mekanisk kunskap
  • Grundläggande svets
  • Svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Kunskaper i elteknik, hydraulik och arbetat med motorer
  • Kunskap om hållfasthet

 

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga. Sök tjänsten här nedan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Mekaniker till fartygsvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB