teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mekaniker / tekniker till Marinkraft

Ort
Utgår

2022-08-11

Ansök nu

Mekaniker / tekniker till Marinkraft

Vad är viktigast för dig? Kollegor, arbetsuppgifter, lön eller närhet till jobbet? Just nu rekryterar vi på Marinkraft till en stor variation av tjänster hos flera olika kunder i Sverige. Vi matchar gärna dig med ditt nästa jobb!

 

Just nu är efterfrågan inom marina sektorn stor inte bara ombord utan även på tjänster iland där du kommer hem varje kväll. Har du en bakgrund inom det tekniska området och är nyfiken på nya utmaningar? Vi på Marinkraft hjälper dig gärna att hitta det du söker! Med en gedigen kundkrets över stora delar av Sverige inom exempelvis varv, verkstad och industri är vi säkra på att vi kan hitta en bra matchning för dig med denna erfarenhet!
 

Om dig

För att vi ska kunna hitta rätt för dig behöver du ha en bakgrund inom den marina sektorn som motormekaniker, motortekniker, fartygsmekaniker, maskinist eller liknande. Du är självgående, lösningsorienterad och framförallt nyfiken på vad framtiden kan erbjuda.
 

Om Marinkraft

Marinkraft erbjuder specialiserad bemanning, rekrytering och utbildning av personal med marin kompetens eller intresse till marinrelaterade yrken. Med dessa tre områden har vi en helhetsbild av kompetensförsörjning inom marina sektorn. Genom att ta fram utbildningar och valideringar bidrar vi till att skapa rätt kompetens för dagens tjänster och via fortbildning och vidareutbildningar kompetenshöjer vi och säkrar framtida behov. Marinkraft har en samlad specialiserad kunskap från olika branscher och områden vilket ger oss en bredd som gör att vi lyckas med vårt uppdrag.

Låter det intressant? Fyll i din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

Mekaniker / tekniker till Marinkraft

Marinkraft Bemanning Sverige AB