teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Nu söker vi mekaniker till Skipmek. Hos oss arbetar du aktivt och engagerat i ett arbetslag för att säkerställa försörjningen av rågods till våra förädlingsverk. Arbetsplatsen ansvarar för gruvans uppfordringsanläggningar i form av bergspel och tillhörande fördelningsnivåer under jord. I arbetsuppgifterna ingår underhåll och akuta reparationer samt förbättringsarbeten på uppfordringsanläggningarna. Arbetet bedrivs i grupp där lagandan och samarbete spelar stor roll för hur vi levererar vårt resultat.

Dina kvalifikationer

Du ser dig själv som lösningsorienterad, har god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i grupp. Du är öppen för nya lösningar och deltar aktivt i arbetsplatsens utvecklings- och mångfaldsarbete. Du har mekanisk utbildning på gymnasienivå eller liknande. Har du yrkeserfarenhet inom hydraulik, gas/elsvetsning och/eller gasskärning är det ett plus! Arbete på hög höjd i form av Schaktarbete förekommer, därför är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utvecklande arbete hos en arbetsplats med bred kompetens och stor handlingsbenägenhet som strävar efter kontinuerlig utveckling och förbättring.

Du får jobba i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten, samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom t.ex. friluftsliv eller konst.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Skiftform: K3 (FM, EM, Ledigvecka)

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Andrea Henriksson Tano - 0980-64906 eller vi mejl andrea.tano@lkab.com

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-12-13
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mekaniker sökes till Skipmek

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb