teknikjobb.se

Mekaniker / Rörläggare på Falkvarv

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Mekaniker / Rörläggare på Falkvarv

Falkvarv AB, beläget vid den svenska västkusten mellan Öresund och Göteborg, är ett varvsföretag som kännetecknas av hög teknisk kompetens och solid långvarig erfarenhet. Varvets förhållandevis måttliga storlek med cirka  35 anställda ger korta och snabba beslutsvägar.

Ett uppbyggt nätverk av kvalificerade underleverantörer och samarbetspartners gör att vi med kort varsel kan ställa upp med stor kapacitet. Falkvarv kan åta sig i stort sett samtliga förekommande varvsarbeten, inklusive tekniskt komplicerade uppgifter som till exempel omfattande maskinombyggnader. 

Sista ansökningsdag: 2019-08-31
Plats: Falkenberg
Jobbkategori: Tekniker/Mekaniker
Företag: Falkvarv AB

För varvets räkning söker vi nu flera mekaniker / rörläggare som kan ta sig an de olika uppgifterna som finns på ett varv. Eftersom Falkvarv är ett mindre varv så kommer ingen dag vara den andra lik utan du kommer varje dag utmanas av nya uppgifter.


Arbetet präglas av att du eller du ihop med en grupp av kollegor självständigt löser de uppgifter ni får. Varvets kunder är rederier med fartyg av olika slag så det finns inget standardkoncept att arbeta efter, utan man uppfyller varje kunds önskemål.

Lämpliga bakgrunder till denna tjänst är:

  • Liknande tjänst vid fartygsvarv
  • Mekaniker för större maskiner, t.ex. skogsbruks eller anläggningsmaskiner
  • Reparatör, motorman eller liknande ombord på fartyg

Viktigt är att du är engagerad och tar dig an och slutför de uppgifter du får. Att du har en förståelse för att arbetet måste utföras innan deadline är ett krav. Vi förutsätter att du antingen bor i närområdet eller kan tänka dig att flytta till detta då vi ser en långsiktighet i våra anställningar. 

Meriterande för denna tjänst är, men inte några krav:

  • Truckkort
  • Kranförarvana

Vi kräver dock, av säkerhetskäl, att du behärskar svenska språket flytande och minst enklare kommunikation på engelska.

Du blir anställd direkt av Falkvarv på heltid. Kollektivavtal enligt metalls teknikavtal finns och företaget erbjuder bl.a. friskvård till sina medarbetare. 

Ansvarig rekryterare

Fredrik Andersson
fredrik.andersson@marinkraft.se
0705952116

Dela detta jobb

Mekaniker / Rörläggare på Falkvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB