teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla.

Om tjänsten

Vill du arbeta i en spännande arbetsmiljö där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att underhålla gruvmaskinerna i LKAB:s frontlinje?Då har vi tjänsten för dig! Vi på Tillredningsrep levererar underhåll och är behjälpliga i utveckling av gruvmaskiner, så att gruvan når sina produktionsmål. Arbetsplatsen består av två olika arbetsstyrkor: Akutstyrkan arbetar med akut avhjälpande underhåll ute i gruvans verksamheter. Arbetsuppgifterna innebär bland annat kontroll och åtgärd av mekaniska-, el- och hydrauliska fel på LKAB:s gruvbrytningsmaskiner. Servicestyrkan arbetar i verkstadsmiljö på huvudnivån 1365. Där servas de maskiner som kommer in för schemalagda reparationer. Arbetsuppgifterna innefattar byte och underhåll av maskinernas slitdetaljer samt förbättringsarbete och större renoveringsarbeten. Medarbetarna är inte stationerade i arbetsstyrkorna utan roterar med sina skiftlag för större variation och kompetensutveckling.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående och ansvarsfull i ditt arbete. Du är utvecklingsorienterad, engagerad och stolt i ditt yrkesutövande med ett mekaniskt och meriterande hydrauliskt intresse. Du ser dig själv som flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du ska ha fullständig gymnasieutbildning, gärna med inriktning som fordonsmekaniker eller liknande. Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet mot områdena hydraulik, el och reparation. Men har självfallet utrymme för medarbetare att lära sig och utvecklas på arbetsplatsen.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, tillsvidareSkiftform: K3 Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Håkan Naarttijärvi hakan.naartijarvi@lkab.comVälkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2019-09-29.Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Annonseringsperiod har förlängts månaden ut. Har du redan sökt tjänsten så behöver du inte göra det igen.

Mekaniker/reparatör sökes till tillredningsrep 1365

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb