teknikjobb.se

Mekaniker Pelletsverken

Företag LKAB
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Mekaniker Pelletsverken

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som mekaniker kommer Du främst att arbeta med reparation och förebyggande underhåll av maskinutrustningar i pelletsverken i Malmberget (BUV/MK3). Även nymontage kan förekomma om än i begränsad omfattning. I arbetet ingår även registrering av arbetsorder och felanmälan etc. i datorsystemet Movex.

Arbetet innebär skiftgång (Fm, Fm med helg, ledigvecka).

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har en gymnasieutbildning med inriktning industrimekaniker kombinerad med erfarenhet från arbetsområdet. Arbetet förutsätter att Du är ansvarstagande, nytänkande och vill bidra till arbetsplatsens och LKABs utveckling. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med att planera framtidens effektiva underhåll. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Datorvana är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Vid frågor om tjänsten, kontakta PC Magnus Pohjanen tel 0970/73719

Dela detta jobb

Mekaniker Pelletsverken

LKAB