teknikjobb.se

Mekaniker, Nyköping

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Mekaniker, Nyköping

Är du en tusenkonstnär som gillar problemlösning inom det tekniska? Då är du den vi söker!  Vi söker nu servicetekniker / mekaniker till vårt team på Lantmännen Maskin i Nyköping som är kontraktsverkstad för Swecon.

Dina arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar av främst Volvos entreprenadmaskiner. Du utgår från vår verkstad i Nyköping men arbetar även ute på fältet hos våra kunder. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

  • En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
    Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa
  • Datorvana
  • Körkort, lägst B
  • Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakter. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Vad vi erbjuder dig
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Nyköping. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2019-12-15. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Verkstadschef Jan Filipsson på +46105563167.

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktuppgifter

Jan Filipsson

Tel: +46 0105563167

Dela detta jobb

Mekaniker, Nyköping

Lantmännen Maskin AB