teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vill du arbeta i en spännande arbetsmiljö där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att LKAB:s gruvmaskiner hålls i god trim och därmed kan hålla ett högt produktionstempo? 
Då har vi tjänsten för dig! Vi på Tillredningsrep levererar underhåll och är behjälpliga i utveckling av gruvmaskiner, så att våra kunder når sina produktionsmål. 

På vår arbetsplats har vi två olika arbetsstyrkor. Den ena är akutstyrkan som arbetar med akuta ärenden ute i fält. Det kan bland annat innebära ritningsläsning, kontrollera och åtgärda mekaniska-, el- eller hydrauliska fel. Den andra är servicestyrkan som arbetar i verkstaden på LKAB:s huvudnivå 1365. På verkstaden servas maskiner som inkommer. Arbetet kan innebära underhåll av gruvmaskiner, byta ut slitdetaljer, genomföra förbättringar samt större renoveringar. 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående och trivs med att ta ansvar. Som person har du ett stort engagemang, bidrar med en positiv energi och vill utvecklas i din arbetsroll. Du ser dig själv som flexibel och trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter. 

Du ska ha fullständig gymnasieutbildning, gärna med inriktning som fordonsmekaniker eller liknande. Vi ser det som meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet mot områdena hydraulik, el och reparation. 

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Håkan Naarttijärvi hakan.naartijarvi@lkab.com

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2019-03-24.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mekaniker med intresse för Hydraulik sökes till Kirunagruvan

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb