teknikjobb.se

logga

MEKANIKER MED AUTOMATIONSERFARENHET PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN I Markaryd

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

MEKANIKER MED AUTOMATIONSERFARENHET PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN I Markaryd

Underhållsavdelningen på Brasvärmefabriken består av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av maskinpark för produktion av braskaminer.

OM TJÄNSTEN
Som mekaniker med automationserfarenhet arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på förebyggande underhåll, felsökning samt reparation vid maskinstopp, även  automationstekniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar. Underhåll arbetar normalt dagtid men skift eller beredskap kan förekomma under perioder.

DIN BAKGRUND
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper. Vi utgår ifrån att du är praktiskt lagd, men med ett extra intresse för såväl styrsystem och reglerteknik som datorteknik och nätverkssystem. Du har även ett intresse av modern underhållsteknik och drivs av att hålla saker igång. Som mekaniker bör du ha god vana av felsökning och felanalys. Erfarenhet av felsökning i PLC/PC-baserade styrsystem eller ethernet-konfigurationer är starkt meriterande. Du måste kunna arbeta självständigt vara noggrann och ta egna beslut.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 2021-07-01. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Varmt välkomna! 

KONTAKTPERSONER
Björn Göthe
Produktiostekniker Contura
0433-27 30 00
bjorn.gothe@contura.se

Dela detta jobb

logga
MEKANIKER MED AUTOMATIONSERFARENHET PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN I Markaryd

NIBE AB