teknikjobb.se

logga

MEKANIKER MED AUTOMATIONSERFARENHET PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN

Ansök nu

MEKANIKER MED AUTOMATIONSERFARENHET PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN

Underhållsavdelningen på Brasvärmefabriken består av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av maskinpark för produktion av braskaminer.  

ARBETSUPPGIFT:
Som mekaniker med automationserfarenhet arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på förebyggande underhåll, felsökning samt reparation vid maskinstopp, även automationstekniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar. Underhåll arbetar normalt dagtid men skift eller beredskap kan förekomma under perioder.  

DIN BAKGRUND:
Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper. Vi utgår ifrån att du är praktiskt lagd, men med ett extra intresse för såväl styrsystem och reglerteknik som datorteknik och nätverkssystem. Du har även ett intresse av modern underhållsteknik och drivs av att hålla saker igång. Som mekaniker bör du ha god vana av felsökning och felanalys. Erfarenhet av felsökning i PLC/PC-baserade styrsystem eller ethernet-konfigurationer är starkt meriterande. Du måste kunna arbeta självständigt vara noggrann och ta egna beslut.

ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 30 april 2021. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

FAKTA OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna!

KONTAKTPERSONER
Björn Göthe
Underhåll/Produktionsteknik
0433-27 30 00
bjorn.gothe@contura.se

Magnus Ugge
Personalchef Produktion
0433-27 30 00
magnus.ugge@nibe.se

Dela detta jobb

logga
MEKANIKER MED AUTOMATIONSERFARENHET PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN

NIBE AB