teknikjobb.se

Mekaniker Kulsinterverken & Sovringen

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Mekaniker Kulsinterverken & Sovringen

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

NMK innefattar pelletsverken KK2 och KK3. Här arbetar ca 120 personer tillsammans för att producera ca 9 miljoner ton järnmalmspellets per år, som levereras via Narvik till kunder i hela världen. Sektionen Norra Malmförädling Kulsinterverk (NMK) har precis påbörjat en kulturförändring där fokus kommer att ligga på samarbete och delaktighet inom hela sektionen. NMK har nyligen genomgått en organisationsförändring där drift, el/automation, underhåll och anläggning är indelade i respektive teknikområde.

Om tjänsten

Vi söker mekaniker till våra kulsinterverk KK2 och KK3 i Kiruna samt till Sovringsverket.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mekaniska underhållsarbeten såsom reparationsarbeten, förebyggande och löpande underhåll, tillståndskontroller, inspektioner och förbättringsarbeten.

Syftet är att lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser.

Dina kvalifikationer

Du är en engagerad person som trivs att arbeta tillsammans med andra. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med och lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser.

Du har slutbetyg från gymnasieutbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrkesområdet.

Erfarenhet eller utbildning i svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete.

För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.
Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Skiftform K3

För ytterligare information om tjänsterna på KK2/KK3 är du välkommen att kontakta Produktionschef Patrik Törmä på telefon: 0980-71936 eller e-post: patrik.torma@lkab.com

För ytterligare information om tjänsten på Sovringen är du välkommen att kontakta Produktionschef Lotta Gunillasson Sevä på telefon: 0980-53503 eller e-post: lotta.gunillasson-seva@lkab.com

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Mekaniker Kulsinterverken & Sovringen

LKAB