teknikjobb.se

Mekaniker Kristianstad

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Mekaniker Kristianstad

Har du erfarenhet inom fordonsteknik och söker något nytt? Vi expanderar och behöver nu utöka vår personalstyrka med en mekaniker till vårt team på Lantmännen Maskin i Kristianstad.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar av olika typer av maskiner. Du utgår från vår verkstad i Kristianstad men arbetar även ute på fältet hos våra kunder. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.

Det är viktigt att du är kunnig inom el/hydraulik samt kan läsa schema för dessa. Du förstår engelska manualer, har datorvana och lägst körkort B. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Datorvana är önskvärt då mycket av felsökningen är via dator. 

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus, då det i arbetet ingår mycket kundkontakter. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Vi erbjuder en mängd utbildningar, såväl interna som externa, för att du alltid ska ha kunskap om de senaste maskinerna som vi erbjuder våra kunder.

Placeringsort är Kristianstad och tjänsten är på heltid.    

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Anläggningsansvarig Anders Persson +46105560206, anders.persson@lantmannen.com

Facklig representant IF Metall Tapio Hjerppe 010-556 40 37.

Välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.

Kontaktuppgifter
Anders Persson
Tel: +46 0105560206

Dela detta jobb

Mekaniker Kristianstad

Lantmännen Maskin AB