teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mekaniker Hydraulik

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Mekaniker Hydraulik

Hos Stockholms Reparationsvarv i centrala Stockholm får du utvecklas och arbeta tillsammans med kollegor i en sammansvetsad kompetent grupp med positiv stämning – vi har "kul på jobbet" varje dag. Som motormekaniker kommer du att ha en mycket stor variation av arbetsuppgifter, där du får ansvara för kunder från Oxelösund till Gävle, samt hela Mälardalen. Rollen är ansvarsfylld och du är ansiktet utåt och representera varvet ute hos kunderna, du påverkar lätt din egen arbetssituation.

Om jobbet

I rollen som mekaniker arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor som är motormekaniker och fartygstekniker där ni med servicebil åker ut till kunder som exempelvis skärgårdsbåtar, Kustbevakningen, vägfärjor och Försvarsmakten för att utföra allt från reguljärt underhåll till haveri, det vill säga att göra service och underhåll alternativt akuta reparationer på fartygen. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och omväxlande.

Rollen som mekaniker är maskininriktad och arbetsuppgifterna har främst fokus på fartygsmotorer med tillhörande kring- och drivsystem. Du arbetar bland annat med motorservice av tekniska system som exempelvis; huvudmotorer, hjälpmaskiner, drivlinor, pumpar, växlar, separatorer ute hos kunderna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som exempelvis har arbetat på varv, verkstad, serviceverkstad eller mekanisk verkstad där du tidigare har arbetat med att reparera och laga motorer. Har du marinteknisk erfarenhet är det meriterande. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som exempelvis motormekaniker, motortekniker, fartygsmekaniker, fartygstekniker, maskinist eller sjögående maskinist.

För att lyckas i den här rollen, ska du ha

  • minst fem års relevant erfarenhet som mekaniker
  • mekanisk maskinerfarenhet av motorer, så som exempelvis: Volvo Penta, CATERPILLAR, MTU, Cummins, Scania eller Detroit.
  • stort intresse för hydraulik och tekniska system
  • relevant kunskap inom motorelektronik
  • vara svensk medborgare samt behärska svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Det är meriterande, men inte krav att du har kännedom om hydraulik, styr- och reglerteknik, VVS och HVAC samt behärskar engelska i tal och skrift.

Vem är du?

Som person har du problemlösnings- och felsökningsförmåga. Du är serviceinriktad och har förmågan att kommunicera med kunderna, bland annat i syfte att se behov av åtgärder hos kunder som genererar merförsäljning. Vi söker dig som har förmågan att förmedla trygghet och förtroende till kunderna och som person är du hjälpsam. Du bidrar med en positiv inställning.

Vi erbjuder:

Väldigt omväxlande arbete, arbete under eget ansvar och bra sammanhållning. Friskvårdsbidrag, arbetskläder, mobiltelefon, samt marknadsmässig lön. Vi har kollektivavtal med If metall. Jourtjänst förekommer.

Tjänsten är en heltidstjänst, med huvudsaklig verksamhetsort, Stockholmsområdet. Rollen kan innebära resor över dagen i området Oxelösund till Gävle, där man efter behov utgår från hemmet alternativt Beckholmen med servicebil. Någon övernattning kan förekomma.

Tillträde, enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Övrigt:

Varvet bedriver verksamhet där Säkerhetsskyddslagen gäller, därför görs olika bakgrundskontroller och godkännande är ett krav för tillsvidareanställning.

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Vi ser framemot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Mekaniker Hydraulik

Marinkraft Bemanning Sverige AB