teknikjobb.se

Mekaniker Förädlingen

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-21

Ansök nu

Mekaniker Förädlingen

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara en viktig del av vår underhållsavdelning för Svappavaara förädlingsverk. Vi söker dig som redan är mekaniker eller vill utvecklas till att bli mekaniker. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att nå ett underhåll i toppklass eftersom vår kund kräver en hög tillgänglighet och en säker och stabil produktion. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är mekaniska underhållsarbeten såsom reparationsarbeten, förebyggande och löpande underhåll, tillståndskontroller, inspektioner och förbättringsarbeten. Syftet är att lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser. Vi söker medarbetare till skiftgång. Erfarenhet från förädlingsverk eller liknade verksamhet är meriterande men inget krav.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har körkort B och gymnasial examen, gärna från teknisk utbildning så som verkstadsteknik. Meriterande är om du har några års erfarenhet som mekaniker och/eller erfarenhet eller utbildning inom svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el. Vi söker medarbetare till skiftgång. Erfarenhet från förädlingsverk eller liknade verksamhet är meriterande. Som person är du engagerad, nytänkande och vill bidra till arbetsplatsens och LKABs utveckling. Du trivs att arbeta i grupp och att tillsammans lösa problem. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med att planera framtidens effektiva underhåll i toppklass.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter/utbildningsmöjligheter. Vi har ett nära samarbete med all produktionspersonal. Organisationen är relativt ny och fortfarande under utveckling. Det innebär att du blir en viktig del i uppbyggnad av anläggning- och arbetsutveckling. Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom exempelvis friluftsliv eller konst.

Övrig information

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig. Skiftgång K3 vilken innebär förmiddag, eftermiddag/helg och ledig vecka. Stationeringsort Svappavaara Krav: Gymnasial utbildning och körkort B. Meriterande: Erfarenhet av liknande verk Välkommen in med ditt CV och personliga brev. Urval och tillsättning kan ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Göran Lantto, 0980-72864. Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Mekaniker Förädlingen

LKAB