teknikjobb.se

Mekaniker fartygsvarv

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Mekaniker fartygsvarv

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Rekrytering
Företag: Stockholms reparationsvarv AB

Vi söker kunniga mekaniker och som vill arbeta på ett varv mitt i Stockholm!

Ni kommer ingå i en arbetsgrupp och där vara underställd arbetsledaren. Gruppen är erfaren och mycket kunnig, men även du ska kunna utföra arbetsuppgifter utan handledare.

Rollen som mekaniker erbjuder mycket meka och skruva. De dagliga utmaningarna innefattar alla typer av både enkla och mer komplexa serviceuppdrag, felsökning och reparationsarbeten inom hydraulik på 2- och 4-takts dieselmotorer men även på pumpar, ventiler, bärlager, växellådor och på övrig utrustning i maskinrum.  Projekten innefattar även ombyggnad och nyinstallation av utrustning ombord på fartyg samt den egna varvsanläggningen.

Du skall ha en maskinteknisk utbildning och någon erfarenhet. Mycket vilja, inställning och gärna ett marint intresse. Det är i den här tjänsten ett krav, att du helt obehindrat behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Det är ett krav att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är punktlig, noggrann, har ett intresse för problemlösning och har eller skaffar ordnat boende i Stockholm. 

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Varvet erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder och mobiltelefon.

Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning. Urval sker löpande. Välkommen in med ansökan så snart som möjligt!

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116

Arbetsgivare:

STOCKHOLMS REPARATIONSVARV AB

BECKHOLMEN

11521 STOCKHOLM

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Sökord: Motormekaniker, diesel, mekaniker, sjöingenjör, marinmekaniker, marintekniker, marindiesel, tekniker, marin, varvsarbetare, varvsmekaniker, tungmekaniker, hydraultekniker, marinhydraulik, marina projekt, fartyg, fartygsmaskin, fartygsreparation.

Ansvarig rekryterare

Curt Svinge
curt.svinge@marinkraft.se

Dela detta jobb

Mekaniker fartygsvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB