teknikjobb.se

Mekaniker

Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Mekaniker

Jernbro Industrial Services är marknadsledande inom industriservice i Sverige, med en omsättning på ca 1,4 miljarder, 900 anställda och verksamhet på 25 orter. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs -och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära med specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, livsmedel, plast & gummi, trä, papper & massa, gruvor samt energi. Vi följer också med våra kunder ut i världen på projektbasis och levererar även nyckelfärdiga automationslösningar inom bland annat produktionslogistik.

Sista ansökningsdag: 2020-11-30Plats: Norra SverigeJobbkategori: Tekniker/MekanikerFöretag: Jernbro

Jernbro är i en expansiv fas och behöver anställa fler Underhålls-Fältmekaniker till vår verksamhet med placering i Kiruna. Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industri eller verkstad och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss.

Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning ute i anläggningar hos våra kunder. Även deltagande i projekt är vanligt förekommande. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen.

Vår verkstad i Kiruna fungerar som en lokal plattform som tack vare kompetens och erfarenhet från tung industri kan stötta både lokala företag och samhället i den expansiva fas som pågår i området. Utgångspunkten för arbetet är verksamheten i Kiruna men då Jernbros kunder finns på flera platser i malmfälten är resor förekommande.

Vem är du?

Vi söker dig med dokumenterad arbetserfarenhet inom underhåll med erfarenhet inom mekanik och svetsning. Körkort B och tillgång till bil är ett krav.  

Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet och trivs med kundkontakter då detta är dagligt förekommande. 

Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Tjänsten innefattar alla förekommande underhålls och tillverkning arbeten som exempelvis;

  • Förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Renovering av maskinkomponenter
  • Felsökning och problemlösning med kundkontakter
  • Svetsning och maskinmontage
  • Nytillverkning av komponenter
  • Dokumentation, avrapportering samt uppföljning av åtgärder
  • Arbete vid underhållsstopp

Hos Jernbro erbjuds du ett varierande, fritt och omväxlande arbete. Jernbro präglas av en positiv anda där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och aktivt bidra i utvecklingsarbeten.

Du arbetar tillsammans och samarbetar med kollegor, oftast två och två. När du är nyanställd får du arbeta tillsammans med en mer erfaren kollega när du introduceras.

Jernbro satsar på kompetensutveckling – du kommer att få vidareutbilda dig inom främst områdena svets, travers, truck, kullager-montering och pumpar (ex. vattenpump) allt eftersom kundernas efterfrågan och uppdragens omfattning.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag kl. 7-16:00. För dig som inte bor i Kiruna idag finns vissa möjligheter att erbjuda ett mer flexibelt arbets tidsupplägg, för att underlätta din vardag. Jobbet erbjuder stor flexibilitet att arbeta in exempelvis fredagar. 

Jernbro erbjuder stora möjligheter för dig som vill och kan arbeta övertid, enligt kollektivavtal med If Metall, teknikavtalet. Även möjlighet att arbeta under underhållsstopp. 

Vi har just nu även ett par boendelösningar för dig som vill helg pendla.

Vi är beredda att satsa på dig!   

Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast.  Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Annika Winqvist

annika.winqvist@marinkraft.se

 

Dela detta jobb

Mekaniker

Marinkraft Bemanning Sverige AB