teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker nu en mekaniker till sektion PMU, fältservice. Som mekaniker inom fältservice arbetar Du huvudsakligen med föreyggande och löpande underhåll, förbättringsarbeten, tillsyn/inspektion och reparationsarbeten. Du kommer även att registrera arbetsordrar, felanmälan etc. i Movexsystemet. Andra arbetsuppgifter utöver vad som nämns ovan kan förekomma.

Dina kvalifikationer

Vi söker Dig som har gymnasieutbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning kombinerad med erfarenhet inom yrkesområdet. Anläggningskännedom är meriterande. Du bör vara en självgående problemlösare som är öppen för nya idéer. Du ser möjligheter med Ditt arbete och vill vara med och lösa uppkomna underhållsproblem samt planera för framtida underhållsinsatser. Du trivs också att arbeta såväl ensam som i grupp.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbetstid: Skiftgång.
Körkortskrav: B

Ytterligare upplysningar om tjänsten får Du av Produktionschef Leif Johansson, tele: 0970-76426.

Mekaniker

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb