teknikjobb.se

Medarbetare till Thomas Betongs Prefabfabrik

Företag Thomas Betong AB
Ort
Utgår

2020-11-07

Ansök nu

Medarbetare till Thomas Betongs Prefabfabrik

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi bygger oss starka för framtiden och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare till fabriken i Lane Ryr. 

Vi söker dig som vill vara en del i vårt arbete med att tillverka prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag, bullerskydd och balkonger. Du kommer att ingå i ett arbetslag med roterande arbetsfördelning och därmed kommer du att vara delaktig i flertalet moment i tillverkningen t.ex. montering av ingjutningsgods och armering samt gjutning och avlyft av de färdiga betongelementen.

I arbetsuppgifterna ingår också löpande förbättringsarbete, underhåll av fabriken, städning, kvalitetssäkring genom för- och efterkontroller samt travers- och truckkörning.  Arbetet bedrivs i tvåskift, 05-14 och 14-23, och ett dagtidsskift. Du bör kunna vara flexibel och kunna arbeta samtliga av dessa tider.

Tjänsten tillsätts så snart som möjligt. 

Vem är du?

Eftersom arbetet sker i team söker vi dig som är trivs med att samarbeta och gärna vill bidra med positiv energi och hjälpande händer till dina kollegor. Arbetet kräver att du är kvalitetsmedveten och noggrann då vår ambition är att alltid leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Vi önskar att du är en engagerad och driven person som tycker om att utveckla och förbättra, både i stort och i smått i våra fabriker. Vi ser gärna att du tar egna initiativ, ett stort eget ansvar och att du kan ta i när det behövs. 

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har truck/traverskort och/eller har arbetat i byggarbetsmiljö eller liknande, men det är inget krav. Erfarenhet av mekaniskt arbete såsom svetsning, reparationer och lite snickeri värderas också högt. En förutsättning för arbetet är att du kan tala och förstå svenska och eftersom arbetet i viss mån är fysiskt krävande är det viktigt att du inte har problem med t.ex. axlar, knän eller rygg.

Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team. Vi välkomnar därför sökande oberoende av ålder och härkomst. Kvinnliga sökande är extra välkomna! Vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan! 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Klicka på Ansök, så guidas du rätt. 

 

Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 

Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som medarbetare i vår prefabfabrik i Lane Ryr arbetar du tajt tillsammans med medarbetarna och teamledaren för ditt skift. Utöver dessa har du kollegor som arbetar med kvalitet, underhåll, konstruktion, försäljning och betongblandning. Det är tillsammans vi gör det.

Vi är Specialisterna på Betong.

Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. 
Utöver fabriken i Lane Ryr har vi ytterligare två prefabfabriker i Heby och 34 färskbetongfabriker runtom i Sverige. Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong. Erfarenhet från prefabproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas. 

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.

Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindre klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas. Vi är måna om att våra medarbetare ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare. 

Thomas Betong - Specialisterna på Betong

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Klicka på Ansök, så guidas du rätt.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Medarbetare till Thomas Betongs Prefabfabrik

Thomas Betong AB