teknikjobb.se

Medarbetare till Thomas Betongs fabrik i Heby

Företag Thomas Betong AB
Ort
Utgår

2021-05-10

Ansök nu

Medarbetare till Thomas Betongs fabrik i Heby

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vi är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi bygger ut en av våra fabriker i Heby och behöver därför bli fler i Team Thomas. 

Vi söker dig som vill vara en del i vårt arbete med att tillverka prefabricerade betongelement såsom skalväggar, plattbärlag, sandwichväggar och balkonger. Du kommer att ingå i ett team med roterande arbetsfördelning och därmed kommer du att vara delaktig i flertalet moment i tillverkningen t.ex. montering av ingjutningsgods och armering samt gjutning och avlyft av de färdiga betongelementen.

I arbetsuppgifterna ingår också löpande förbättringsarbete, underhåll av fabriken, städning, kvalitetssäkring genom för- och efterkontroller samt travers- och truckkörning. Arbetet bedrivs i tvåskift, 05-14 och 14-23, och ett dagtidsskift. Du bör kunna vara flexibel och kunna arbeta samtliga av dessa tider.

Vi kommer under närmaste året att utöka vårt team för att under 2022 vara uppe på full styrka. Första start av nya medarbetare är i maj 2021, därefter i oktober 2021. 

Vem är du?
Du sätter säkerheten främst, bryr dig om dina kollegor och trivs med att arbeta tillsammans i team, där du bidrar med positiv energi. 

Du vill göra ett bra jobb och leverera kvalitet. För att nå dit är du med och utvecklar och förbättrar arbetssätt och rutiner, både i stort och smått. Du gillar att ha ordning och reda runtomkring dig och vet att var sak har sin plats. 

Du trivs med att vara igång på jobbet. Du är driven och tar tag i det där som behöver göras. Arbetet är fysiskt, men till alla moment finns verktyg som hjälper oss att vara rädda om våra kroppar. Du behöver absolut inte vara urstark, men du bör inte heller ha problem med knän, axlar eller rygg. 

De personliga egenskaperna är av störst vikt vid urval, eftersom vi vill bygga starka team som fungerar väl tillsammans. Meriterande är om du har truck eller traverskort eller om du arbetat i byggarbetsmiljö eller produktion av prefab, men det är inget krav. En förutsättning för arbetet är att du kan tala och förstå svenska - för din egen och dina kollegors säkerhet. 

Ansökan
Vi på Thomas Betong strävar efter en ökad mångfald i vårt team och välkomnar alla sökande. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Klicka på Ansök längst ner i annonsen på vår hemsida, så guidas du rätt. 

Allt handlar om oss
Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 

Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runtom dig. Som medarbetare i vår prefabfabrik i Heby arbetar du tajt tillsammans med medarbetarna och teamledaren för ditt skift. Utöver dessa har du kollegor som arbetar med kvalitet, underhåll, konstruktion, försäljning och betongblandning. Det är tillsammans vi gör det.

Vi är Specialisterna på Betong.

Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Våra produkter är i framkant och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. 
Erfarenhet från prefabproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas. 

Vi bidrar aktivt till att bygga ett hållbart samhälle.

Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindre klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas. Vi är måna om att våra medarbetare ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare. 

Thomas Betong - Specialisterna på Betong

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Kontaktpersoner
Sofia Lundholm
HR Partner
0104-505033
sofia.lundholm@thomasbetong.se

Jan-Erik Kullberg
Fabrikschef
jan-erik.kullberg@thomasbetong.se

Dela detta jobb

Medarbetare till Thomas Betongs fabrik i Heby

Thomas Betong AB