teknikjobb.se

Logga

Medarbetare till Fräsverksamheten

Företag Peab Asfalt AB
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Medarbetare till Fräsverksamheten

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Peab Asfalt tar nu steget vidare och utvecklar asfaltfräsning i egen regi. Därför söker vi efter fler duktiga medarbetare till fräsorganisationen både inför säsongsstarten 2019 men även fortlöpande under året.

Vi söker arbetsledare, maskinoperatörer och fräsmaskinister.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från asfaltbranschen och tidigare har arbetat med fräsning. Du är praktiskt lagd, initiativrik och tycker om att arbeta i team. Vi ser också att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du får gärna ha gått yrkesgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning - men din yrkeserfarenhet är lika viktig. B-körkort är ett krav, CE-behörighet är en fördel.  

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Samtliga tjänster är på heltid.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Medarbetare till Fräsverksamheten

Peab Asfalt AB