teknikjobb.se

MEDARBETARE TILL FRÄSAVDELNING

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

MEDARBETARE TILL FRÄSAVDELNING

Nu söker vi dig, nyfiken, driven gärna lite "skruvig" med ett stort intresse för teknik!

Om Kundföretaget

Landeryds Mekaniska Verkstad AB är ett familjeföretag med anor från 1940-talet. Företaget startades av Ivar Johansson i Anderstorp under namnet Ivars Metallvaror. På 1950-talet flyttades verksamheten till lokaler på Linnås i Landeryd.

Idag drivs Landeryds Mekaniska Verkstad AB av sonen Erling Ivarsson och hans söner Martin och Andreas Ivarsson. Lokalerna ligger i lilla men expansiva Landeryd med cirka 400 invånare. År 2008 förvärvade vi grannfastigheten i Landeryd och idag förfogar vi över cirka 7000 kvadratmeter industriyta. Här arbetar vi med målsättningen att vi ska vara en komplett kvalitets- och miljömedveten underleverantör till svensk och internationell verkstadsindustri.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett litet självständigt team med allt från planering och programmering till körning och underhåll av maskinerna. I detta innefattas ritning och programmering i 3D-CAD, uppställning och körning av jobb, efterbearbetning och mätning. Vi tillverkar ett brett utbud av produkter i flera olika material. Ofta sker produktionen i små serier så arbetet är väldigt varierande och du kommer inte att sakna utmaningar. Målet är att efter en period med handledning, kunna jobba självständigt med samtliga moment.

Din Profil

Vi söker dig med stort teknikintresse, vilja och nyfikenhet på att lära dig yrket. Tidigare erfarenhet är meriterande. Du kanske sysslar med något tekniskt på fritiden, såsom motorsport eller allmänt uppfinnande?

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska vara en kommunikativ person och ha en god samarbetsförmåga. Du gillar problemlösning och är noggrann.

I arbetet är du lösningsorienterad, noggrann och prestigelös.

Att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat är ett krav.

Tjänsten är förlagd till dagtid med möjlighet till 30 minuters flextid.

Kan det här vara något för dig? Ansök redan idag!

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så se till att skicka in din ansökan redan idag! Du ansöker genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Niklas Andersson på 0371-830 52

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

MEDARBETARE TILL FRÄSAVDELNING

Junic