teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Medarbetare sökes till Wimmerby Fönstersnickerier

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-06

Ansök nu

Medarbetare sökes till Wimmerby Fönstersnickerier

I över ett halvt sekel har Wimmerby Fönstersnickerier producerat förstklassiga fönsterhantverk i trä till en mängd olika projekt över hela Sverige.
Wimmerby Fönstersnickerier har lång erfarenhet av att jobba med fönsterentreprenörer, byggare, fastighetsägare, förvaltare samt arkitekter och konsulter. De hjälper även privatpersoner som uppskattar och premierar högsta kvalitet och hantverkskunnande.

 

Om tjänsten

Vill du arbeta på ett småländskt företag som arbetare med träförädling av olika slag och uppskattar du dessutom en långsiktig arbetsrelation, då kan vi ha ett intressant uppdrag för dig. Just nu söker vi medarbetare till vår kund i Vimmerby. Verksamheten baseras på en komplett produktion där anställda medverkar i hela processen från virke till fönster.
Vi letar efter dig som vill arbeta inom fönstertillverkning.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på slutmonteringen där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av montering av glas och beslag. Företaget uppmuntrar till flexibilitet, därav kommer rotation vara vanligt förekommande som innebär andra arbetsuppgifter.

 

Vi söker dig som

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser gärna att du är driven, flexibel och noggrann. Du har rätt inställning och känner stolthet kring ditt arbete. Du drivs av att arbeta tillsammans med andra för att färdigställa ett fönster. Du är inte rädd för att ta i och backar inte för en utmaning.
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, dock är detta inget krav.
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande!

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Medarbetare sökes till Wimmerby Fönstersnickerier

Montico AB