teknikjobb.se

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 – och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 775 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.

Tidsbegränsade anställningar inom vår tillverkningsprocess av kök- och badrumsinredningar

 

Vi behöver ersättare till våra avdelningar maskin och ytbehandling,  därmed söker vi dig som är intresserad av att arbeta tidsbegränsat hos oss.

 Arbetet 
Vi söker dig som är nyfiken på vår tillverkande industri och erbjuder möjligheten till ett arbete inom trä- och möbelindustrin. 

Vi erbjuder arbete på både vår avdelning maskin där tjänsten är inom vår specialgrupp samt vår avdelning ytbehandling där tjänsterna är inom vår toppautomatgrupp samt putsgrupp.

Kompetens 
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning med industri- eller teknikinriktning i grunden. Erfarenheter från arbete inom tillverkande industri är meriterande. Utbildning inom eller praktiska erfarenheter från förbättringsarbete är  värdefullt hos oss. 

Din profil 
Vi söker dig med teknikintresse och som ser dig själv som tekniskt lagd. Du är en social person som blir en viktig del i vårt team och vi lägger därför stor vikt vid din samarbetsförmåga och vilja att bidra till gruppen. Att hålla en hög kvalité genom ett noggrant arbete är viktigt för dig. Du är en person som trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo både självständigt och i grupp. 
Känner du igen dig i beskrivningen? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsterna
Anställningarna avser heltid med placering i Vedum och är tidsbegränsade.

Inom ytbhehandling är 2 tjänster sent skift  och  4 tjänster tidigt skift

Inom maskin är 1 tjänst tidigt skift.

Arbetstider
Tidigt skift: mån - fre 06.00-14.30.
Sent skift: mån - ons 14.24-23.24 tor 14.00-23.00 fre skiftledig 

Vårt kollektivavtal 
Träindustriavtalet; träffat mellan Trä- och Möbelföretagen (TMF) och GS-facket.

Vill du veta mer 
Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av HR ansvarig Maria Erkisson, maria.erkisson@vedum.se eller 0512-577 21.

Ansökan 
Din ansökan behöver vi ha senast den 13 december, vi tillämpar fortlöpande urval för tjänsterna utefter de som tjänster vi har tillgängliga. Vi önskar att du i din ansökan beskriver vilka arbetstider som är relevanta för dig.

Om din ansökan, som vi tar emot direkt här via vår hemsida, innehåller bifogade filer ber vi dig att spara dem i följande format: Adobe PDF eller Microsoft Word. 

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter 
I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed. 

 

 

Ansvarig rekryterare

Anders Grahn

anders.grahn@vedum.se

Logga

Medarbetare inom ytbehandling och maskin

Ort
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb