teknikjobb.se

Logga

Medarbetare inom vår tillverkning

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Medarbetare inom vår tillverkning

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 anställda och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Vi söker dig som vill arbeta inom vår tillverkningsprocess av kök- & badrumsinredningar . 

Arbetet 
Är du intresserad av att bli en del av oss på Vedum, är tekniskt intresserad och praktiskt lagd? Då kanske ett jobb inom någon av våra avdelningar sammansättning kök eller leverans passar dig. 

Inom avdelning sammansättning kök erbjuder vi arbete vid våra sammansättningslinor samt i vårt luckplock.

Inom avdelningen leverans erbjuder vi en tjänst inom detaljplock och där ser vi gärna att du har truckerfarenhet från A1-4 D1.

Kompetens 
Vi tror att du har gymnasieutbildning med industriteknisk- eller teknisk inriktning i grunden. Har du dessutom erfarenheter från arbete inom tillverkande industri är det meriterande. Utbildning inom eller praktiska erfarenheter från förbättringsarbete är  värdefullt hos oss. 

Din profil 
Du är en lagspelare och har stor vilja att bidra till teamet. Att hålla en hög kvalité genom ett noggrant arbete är viktigt för dig. 

Tjänsterna
Anställningarna avser heltid med placering i Vedum och är tidsbegränsade.

Våra arbetstider 
Våra arbetstider i Vedum omfattar natt, tidigt respektive sent skift och vi tillämpar låsta skift. I den här rekryteringen sök vi dig som vill arbeta tidigt eller sent skift (sammansättningen) eller tidigt skift  (leveransavdelningen)

Tidigt skift: mån - fre 06.00 - 14.30.
Sent skift: mån - tors 14.24 - 23.24,  fred skiftledig 

Vårt kollektivavtal 
Träindustriavtalet; Trä- och Möbelföretagen (TMF) och GS-facket.

Vill du veta mer 
Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av HR ansvarig Maria Erkisson, maria.erkisson@vedum.se eller tfn 0512-577 21. Vänd dig gärna till Maria med ev frågor som senast fredag 9 juli då vi håller stängt för semester under v 28-31. 

Ansökan 
Vi tillämpar fortlöpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas redan innan vi stänger för semester.

Ange gärna i din ansökan vilka arbetstider som är relevanta för dig.

Filer som bifogas till din ansökan ska sparas i följande format:  Adobe PDF eller Microsoft Word. 

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter 
I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed. 

Dela detta jobb

Logga
Medarbetare inom vår tillverkning

Vedum Kök & Bad AB