teknikjobb.se

Mechanical engineer med kunskap inom SolidWorks till teenage engineering!

Ansök nu

Mechanical engineer med kunskap inom SolidWorks till teenage engineering!

Är du en ingenjör i början på din karriär som brinner för konstruktion och konsumentelektronik? teenage engineering söker då en entusiastisk och duktig konstruktör inom mekanik som kommer att få arbeta med projekt från konceptstadie till pågående massproduktion. teenage engineerings mål är att skapa banbrytande produkter ämnade för massmarknaden och deras produkter tillhör MoMA New York’s permanenta kollektion och har hyllats av musiker världen över. Sök idag och bli en del av ett familjärt bolag där ditt intresse och drivkraft inom konstruktion värderas!

Om tjänsten

Om tjänsten teenage engineering är ett svenskt konsumentelektronikföretag och tillverkare som grundades 2007. Deras produkter inkluderar elektronik och synthesizers och deras produkter har tagits väl emot för deras estetiska värde såväl som för deras nytänkande användargränssnitt. teenage engineering är ett design- och utvecklingsdrivet företag som gör allt inhouse. All utveckling sker från grunden och det kompromissas inte med detaljer. Idag arbetar i bolaget ca 50 personer och de söker nu en ytterligare kollega till deras utvecklingsavdelning. I rollen som Mechanical Engineer kommer du att arbeta tillsammans med mekanikteamet med utvecklingen av nya produkter. Academic Work är ansvarig för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt hos teenage engeneering.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:

 • Vara ansvarig för att driva mekaniska koncept i utvecklingsprojekt
 • Få ta fram och ansvara för den mekaniska dokumentationen i olika utvecklingsprojekt.
 • Arbeta med prototyptillverkning
 • Få resa internationellt i tjänsten för utvärdering och stöttning av tillverkning.

Vad gör Teenage Engineering? Länk till video.

Vi söker dig som

 • Har en avklarad högskoleingenjörsexamen eller masterexamen inom maskinteknik eller liknande
 • Mycket goda kunskaper i SolidWorks 2D/3D CAD
 • Har förståelse för sambanden mellan de olika disciplinerna involverade i utvecklingen av konsumentprodukter (industridesign, mekanisk design, samt i viss mån elektronik och mjukvara)
 • Har varit delaktig i meriterande projekt inom mekanik/elektronik eller mjukvara som du kan berätta mer om eller visa prov på
 • Behärskar svenska och engelska muntligt som skriftligt då det används dagligen

Teenage engineering’s kontor i Stockholm är en extremt rolig och kreativ arbetsplats där den gemensamma nämnaren är passionen för fantastiska produkter. Som person är du stresstålig och motiveras av en miljö där du har mycket att göra samtidigt som du är strukturerad och har ordning och reda omkring dig. Du måste ha ”skinn på näsan” och kunna hantera både med- och motgångar samt inte låta blåsväder påverka ditt driv. Vi ser att du är samarbetsvillig, tvekar inte att fråga när du undrar något, är prestigelös och tar dig an uppgifter högt som lågt. Sist men inte minst är du en kreativ problemlösare som gillar att hitta lösningar och dina personliga intressen överensstämmer väl med de produkter som företaget utvecklar och säljer.

De personliga kompetenser vi kommer att lägga extra vikt vid i denna rekrytering är:

 • Uthållig
 • Flexibel
 • Problemlösande/Noggrann
 • Samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Månadslön efter överenskommelse

 • Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Teenage Engineerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Om kunden Teenage Engineering develops highly acclaimed products for people who love sound, music and design. The company's first product OP-1, the portable wonder synthesizer, is used by world famous artists and was unveiled 2010. In 2014 the OD-11 ortho directional wireless loudspeaker was exclusively launched at moma nyc. The pocket operator series released 2016, with currently nine units available, now represents the most affordable musical instruments available. Teenage Engineering is based in Stockholm, Sweden. The company was founded 2007.

Dela detta jobb

Mechanical engineer med kunskap inom SolidWorks till teenage engineering!

Academic Work