teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

MECHANICAL DESIGN ENGINEER

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2022-01-07

Ansök nu

MECHANICAL DESIGN ENGINEER

Då det händer mycket på BRUKS söker vi nu ett par konstruktörer för arbete med utveckling och produktunderhåll av våra produktprogram inom Conveying and Storage och Mobile Chippers.

JOBBET

Du kommer att arbeta som del av ett team av motiverade och kompetenta konstruktörer med lång erfarenhet av branschen. Tjänsten som konstruktör vid BRUKS innebär förutom produktutveckling och produktunderhåll att du är delaktig i framtagning av kundspecifika konstruktionslösningar samt att du arbetar med teknisk support till marknadsavdelning och kunder. Teknisk support externt och internt kan förekomma!

Vår ambition är att du som konstruktör tar rollen som produktägare och blir den sammanhållande länken och tar ansvaret för allt från ny framtagning av produkter och konstruktioner till att säkerställa att allt tekniskt underlag är korrekt. Ambitionen är också att du är den som kan produkten bäst och blir då också det självklara bollplanket när mer komplexa frågor från produktions-, kvalitets- och marknadssidan uppstår inom produktområdet.

Tjänsten präglas av variationsrikedom och högt tempo, varvid krav ställs på att snabbt kunna växla mellan och hantera olika typer av perspektiv – från övergripande frågeställningar till brådskande problemlösning på detaljnivå.  

KVALIFIKATIONER

Vi ser helst att du har branscherfarenhet och att du har erfarenhet av utvecklingsarbete och mekanisk konstruktion och att du har en ingenjörsutbildning från universitet eller högskola.

Du är inte främmande för att arbeta med standardisering/modularisering, du är kostnadsmedveten och är lyhörd för kundens önskemål samt tycker om att lösa kundernas problem.

Vi arbetar idag med Solid Works och Auto CAD och erfarenhet från dessa program är meriterande.

Som person är du affärsmässig och representativ och har en inre drivkraft med en tydlig vilja att nå uppsatta mål.  Du är självgående, initiativrik och engagerad. Dessutom är du målinriktad med stark drivkraft och förmåga att se lösningar.

Du talar och skriver svenska och engelska, andra språk är meriterande.

VI ERBJUDER DIG

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

KONTAKT / SÖK TJÄNSTEN

Ansök snarast, dock senast den 30 november 2021, då vi arbetar med löpande urval.  Skicka din intresseanmälan märkt ”Konstruktör” till Mia Olsson på e-post mia.olsson@bruks-siwertell.com .

För mer information om tjänsten, kontakta Mia på telefon 070-3140430.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

MECHANICAL DESIGN ENGINEER

Bruks Siwertell