teknikjobb.se

McNeils kvalitetsavdelning söker labbtekniker på deltid

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

McNeils kvalitetsavdelning söker labbtekniker på deltid

Nu finns chansen för dig som studerar och som har ett intresse för kvalitet och läkemedel att arbeta deltid på McNeil i Helsingborg. Vi söker nu tillsammans med McNeil en labbtekniker till kvalitetsavdelningen Quality Control Labs.

Om tjänsten
Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta deltid som konsult på McNeil. Du kommer att få en gedigen introduktion och få utbildning i företaget, produkterna och din specifika roll. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta uppdrag men också möjlighet till examensarbete samt anställning efter examen. Hos McNeil i Helsingborg drivs massvis med olika projekt. Här finns produktion, forskning och utveckling. McNeil är ett stort, globalt företag som ingår i den amerikanska Johnson & Johnson-koncernen vilket innebär att möjligheterna för en framtida karriär inte behöver stanna i Helsingborg.

Du erbjuds
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Arbetsuppgifter
På QC arbetar man med att kvalitetssäkra produkter med hjälp av diverse analystekniker och gruppens främsta uppgift är att utföra rutinanalys på färdigvaror, förpackningsprover, råvaror samt mikrobiologiska tester för att säkerhetsställa kvalitet på produkter. Som student på McNeils Quality Control kommer din roll att vara labbtekniker och du kommer då att arbeta med föjande:

 • Bereda lösningar vilket innebär pipettering, vägning och pH-mätning

 • Utföra aktuella analystekniker såsom NIR och TLC.

Tjänsten passar dig som är studerande inom till exempel biomedicin, medicinteknik, kemi- eller bioteknik och som är intresserad av läkemedelsbranschen - och vill skapa dig erfarenhet inom och kunskap om denne för din framtida karriär. Och för dig med rätt utbildning och rätt driv, och som efter dina studier vill fortsätta din karriär hos McNeil, är detta helt rätt deltidstjänst för dig att söka.

Vi söker dig som

 • Är student inom t ex biomedicin, kemiteknik, bioteknik, medicinteknik eller liknande

 • Har praktisk arbetslivserfarenhet av laborativt arbete såsom till exempel pipettering, vägning, pH-mätning, beredning av lösning och mobilfas.

 • Är studerande och har minst 1 år kvar av studierna.

 • Har ett stort intresse för läkemedel och kvalitetsarbete

 • Har goda kunskaper i svenska språket då det används antingen muntligt eller skriftligt i kommunikationen dagligen

 • Har möjlighet att arbeta cirka 2 pass i veckan under terminerna

Som person är du:

 • Strukturerad

 • Noggrann

 • God samarbetsförmåga

 • Flexibel

Övrig information

 • Start: januari/februari

 • Omfattning: cirka 1-2 dagar i veckan

 • Placering: Helsingborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och McNeils önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
McNeil är ett läkemedelsföretag specialiserade på tillverkning av läkemedel för egenvård, vilket innebär receptfria produkter som kan köpas på apotek och i dagligvaruhandeln. McNeil fokuserar idag till stor del på området rökavvänjning och är ett globalt centrum för tillverkning, forskning och utveckling av rökavvänjningsprodukter under varumärket Nicorette. Företaget är beläget i Helsingborg och har cirka 650 medarbetare där och är således ett av regionens största företag. Företaget är sedan 2006 en del av amerikanska Johnson & Johnson-koncernen - ett av världens ledande hälsovårdsföretag med cirka 130 000 medarbetare världen över.

Dela detta jobb

McNeils kvalitetsavdelning söker labbtekniker på deltid

Academic Work