teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mätvärdesoperatör till storkund i Solna

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-02-04

Ansök nu

Mätvärdesoperatör till storkund i Solna

För dig som har en analytisk förmåga och är intresserad av teknik finns nu möjligheten att söka rollen som mätvärdesoperatör hos vår kund i Solna. I rollen kommer du lära dig att beställa och administrera mätningsrelaterad infrastruktur för en fungerande mätning och aktivt bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker nu mätvärdesadministratörer till vår kund i Solna. Verksamheten går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. Teamet är nationellt och utspritt över Sverige i städerna Solna, Trollhättan, Linköping och Luleå. Här finns allt från ordinarie administrativa uppgifter till komplexa tekniska utredningar.

Vår kund erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. De uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är de måna om att deras medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. De är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och de strävar efter att representera mångfalden bland deras kunder och samhället de verkar i.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Deras verksamhet går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna.

Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:

• Administrativt utreda ärenden som relaterar till kunder

• Säkerställa att mätdata och information om mätare är uppdaterad och korrekt i våra system

• Aktivt bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen

• Hantera mätarbyten i våra system från återrapporteringarna i fält

Du kommer arbeta i ett projekt på 100% som hanterar mätarutrullningen

Vi söker dig som

• Har minst en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenheter

• Har god vana av att arbeta i olika IT system och har lätt för att lära dig nya system

• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift

• Är strukturerad och noggrann i ditt arbete

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll.

Det är meriterande om du

• Har erfarenhet av mätinsamling eller mätvärdeshantering.

• Har erfarenhet från elkraftsbranschen.

Övrig information

  • Start: jan/feb
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Mätvärdesoperatör till storkund i Solna

Academic Work