teknikjobb.se

Mättekniker - Vattenfall Services (Stockholm)

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Mättekniker - Vattenfall Services (Stockholm)


Vattenfall Services Mätning utför idag ombyggnation, nyinstallation, service och kontroller av mätsystem. Vi har en lång och djup erfarenhet inom mätteknik och är en av Sveriges ledande aktörer på marknaden. Våra medarbetare är företagets viktigaste resurs och tillsammans arbetar vi med utveckling, affärsmannaskap, service, marknaden och kunder. Vi växer och behöver stärka oss i Stockholm.
 


Är du en erfaren engagerad elektriker som gillar att sticka ut inom ett specifikt område av tekniken, i vårt fall Mätteknik. Är du dessutom en person som är nyfiken, noggrann, lösningsorienterad och sätter säkerheten först. Läs då vidare
 
Din roll som mättekniker

Vi erbjuder ett spännande jobb som innebär att underhålla mätanläggningar på ett säkert och för kunden kostnadseffektivt sätt. Våra tekniker arbetar idag med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5. Vi utför bl.a. en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Tjänsten är både intressant, innehållsrik och varierande, den ena dagen är aldrig den andra lik, vilket ger stor variation i arbetet.
  


Dina kvalifikationer som mättekniker

Vi söker dig som vill ha ett fritt och självständigt jobb med mycket ansvar.

• Du har i grunden en elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå samt några års erfarenhet inom yrket.

• Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av elmätarjobb kategori 1-5. Vi ser gärna att du är ackrediterad mättekniker eller har allmän behörighet.

• Har du branschspecifika utbildningar som t.ex. ESA och Hjärt- & lungräddning är även det meriterande.

• Du är flytande i svenska språket, såväl i tal som i skrift samt datakunnig. B-körkort är nödvändigt och resor är ett naturligt inslag i tjänsten.
 


Som person ser vi att du är noggrann, lösningsfokuserad och affärsmässigt i ditt arbete. Du har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder och du har en hög serviceanda. På Vattenfall Services sätter vi säkerheten främst, det är därför viktigt att du har högt säkerhetstänk. Vi utvecklas ständigt och utbildar våra tekniker fortlöpande.
 


Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Drougge, 072-556 97 76 För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 
Placeringsort – Flexibel placering med närhet till Stockholm Vattenfall Services företagskultur är ”Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats” samtidigt som vi präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus. 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 


Känns detta som ett jobb för dig?

Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senaste den 2021-10-25
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
 #LI-IS1 

Dela detta jobb

Mättekniker - Vattenfall Services (Stockholm)

Vattenfall AB