teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Mättekniker till OneCo Networks AB

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Mättekniker till OneCo Networks AB

Har du ett stort tekniskt intresse? Trivs du dessutom att arbeta praktiskt och träffa kunder? OneCo letar efter dig som vill vara med och genomföra stora förändringar av elnäten och utvecklas inom företaget!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OneCo Network AB.

beskrivning

Om företaget

OneCo Network AB är Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur. Företagets ambition är att vara en god bidragsgivare i den utveckling och förändring som kommer till följd av det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men även teknik för att förnya, förenkla och förbättra värdeskapande och innovation på ett hållbart sätt.

OneCo bygger fibernät, WiFi- och mobilnät och arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. I Sverige är de cirka 500 medarbetare. Förutom i Sverige finns de också i övriga nordiska länder. Tillsammans är de ungefär 3000 anställda. De agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Kunderna är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter.

Arbetsuppgifter

beskrivning

I rollen som mättekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att arbeta med mätarbyten på kat1. Det kan även förekomma arbete kring installationer och ändringar av serviser. Dina dagar kommer bestå av att åka ut till kunder på fältet och utföra det som behövs göras på elmätarna. Det är ett stort projekt och du kommer ingå i ett team med tekniker men utföra mycket av arbetet på egen hand. I arbetet har du även tillgång till servicebil, utrustning och arbetskläder. Du kommer arbeta över hela Stockholmsområdet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Kompetens inom el
• B-körkort
• Stort intresse för teknik
• Talar och skriver obehindrat på svenska
• Arbetslivserfarenhet inom området serviser och elmätare är meriterande

Inför arbetet kommer du få teori - och praktikutbildning av OneCo som gör att din kunskap blir knivskarp och ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert och kvalitativt arbete hos dom.

Personliga egenskaper värderas högt inom denna roll och för att trivas bör du ha ett intresse för teknik. I rollen som mättekniker pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du har en god kommunikativ förmåga och är bekväm med att möta andra människor. Som person uppskattar du samtala med kunder och trivs med att skapa god kontakt med de runt dig. Därtill är du resultatfokuserad och arbetar hårt för att uppnå det som förväntas av dig. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära kunden. Du har ett starkt eget driv och engagemang för att lyckas med dina uppgifter.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: eltekniker, elmätare, service, installation, el, telekom, tekniker, Stockholm, heltid, telenät, nätkartor, installationselektriker, serviceelektriker, energitekniker, industrielektriker, mättekniker, elnät

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Mättekniker till OneCo Networks AB

Bravura