teknikjobb.se

 

Element Metech är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns hos flygindustrin, försvar, biomedicin, telecom, energi, life science, elektronik samt fordons- och verkstadsindustrin. Vi har huvudkontor i Linköping och är ca 400 anställda i 6 länder. Vi ingår i Element Materials Technology koncernen där vi tillsammans utgör en av världens främsta resurser inom den globala TIC - sektorn, Testing, Inspection & Certification.                                           

 

Mättekniker till Element Metech AB i Linköping

 

Har du erfarenhet av mätinstrument och gillar mätteknik då är det här jobbet för dig. 

Vi erbjuder dig utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa. Här får du också chansen att arbeta med kunder inom ett brett spektrum av svensk industri.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kalibrering och service av mätinstrument inom området kraft, massa, även fukt och temperatur kan förekomma. Du kommer i ditt arbete att vara delaktig i enhetens planering av den dagliga verksamheten.

Arbetsuppgifterna är omväxlande, uppdragen utförs till största delen i vårt labb i Linköping, även på plats kalibreringar ute hos kund kan förekomma.

Du har en teknisk gymnasial bakgrund, eller inhämtat lämpliga erfarenheter praktiskt och teoretiskt i tidigare arbete. Ett brinnande intresse och nyfikenhet för tekniken underlättar alltid. Vi värderar egenskaper som kundfokus, flexibilitet samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där laganda och engagemang värdesätts högt. Vi ser också att du arbetar bra i grupp och tar ansvar för dina egna uppdrag. 

Vi förutsätter också att du har kunskaper i engelska, i tal och skrift samt innehar körkort för bil.
Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön. 

Idag är vi 25 medarbetare på labbet i Linköping och vi söker nu dig som vill bli en
del av vårt team för att möta morgondagens utmaningar inom det mättekniska området. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Operations Manager Maria Boman,
010-603 61 94. Du kan även kontakta HR chef Kristina Wiberg, tfn 0705-75 60 06.

Fackligt kontaktombud är Thomas Bomgren, Unionen, tfn 010-603 6224

Sök tjänst med ref nr 2020-5836

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

 

Mättekniker till Element Metech AB i Linköping

Ort
Utgår

2020-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb