teknikjobb.se

Mättekniker till Element Metech AB i Arboga

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Mättekniker till Element Metech AB i Arboga

Element Metech är en ledande obunden fullserviceleverantör av mätteknik och kalibreringstjänster inom många olika industrisektorer. Våra kunder finns hos flygindustrin, försvar, biomedicin, telecom, energi, life science, elektronik samt fordons- och verkstadsindustrin. Vi har huvudkontor i Linköping och är ca 400 anställda i 6 länder. Vi ingår i Element Materials Technology koncernen där vi tillsammans utgör en av världens främsta resurser inom den globala TIC - sektorn, Testing, Inspection & Certification.                                           

Har du erfarenhet av mätinstrument och gillar mätteknik och elektronik då är det här jobbet för dig. Vi erbjuder dig utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa. Här får du också chansen att arbeta med kunder inom ett brett spektrum av svensk industri.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kalibrering och service av mätinstrument inom det elektriska området. Du kommer i ditt arbete att vara delaktig i enhetens planering av den dagliga verksamheten.

Arbetsuppgifterna är omväxlande, uppdragen utförs till största delen i vårt labb i Arboga. Även på plats kalibreringar ute hos kund förekommer samt uppdrag i vår mobila mätbuss. Du har en teknisk gymnasial bakgrund inom det elektriska området, eller inhämtat lämpliga erfarenheter praktiskt och teoretiskt i tidigare arbete. Ett brinnande intresse och nyfikenhet för tekniken underlättar alltid. Vi värderar egenskaper som kundfokus, flexibilitet samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där laganda och engagemang värdesätts högt. Vi ser också att du arbetar bra i grupp och tar ansvar för dina egna uppdrag.

Vi förutsätter också att du har kunskaper i engelska, i tal och skrift samt innehar körkort för bil. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön.

Idag är vi 22 medarbetare på labbet i Arboga och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team för att möta morgondagens utmaningar inom det mättekniska området.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Operations Manager Bo Olsson 072-3916185.
Du kan även kontakta HR chef Kristina Wiberg, tfn 0705-75 60 06.
Fackligt kontaktombud är Thomas Bomgren, Unionen, tfn 010-603 6224

Vi önskar din ansökan via bifogad länk Element Careers Sök tjänst med ref nr 2020-7644

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

Dela detta jobb

Mättekniker till Element Metech AB i Arboga

Element Metech AB