teknikjobb.se

Mättekniker – Stockholm

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-11-09

Ansök nu

Mättekniker – Stockholm

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Söker du en ny utmaning och vill utvecklas och växa i din yrkesroll? Vi söker nu tekniker inom elmätning.

 

Din roll som mättekniker
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster av elmätare kategori 1-5. Vi utför bl.a. en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Vi erbjuder både en intressant och innehållsrik tjänst. Den ena dagen är inte den andra lik, vilket ger stor variation i vårt arbete. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar, och som tekniker är du vårt ansikte ut mot kund.

Dina kvalifikationer
Du har i grunden en elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå med praktisk erfarenhet. Har du erfarenhet inom elmätarjobb så kan det vara meriterande. Du kan svenska flytande i såväl tal som i skrift samt är datakunnig. B-körkort är ett krav då rollen innebär resor i tjänsten.

Du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att arbeta säkert inom alla moment är en självklarhet för dig – Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. För att trivas tillsammans med oss är det också viktigt att du kan samarbeta med såväl kollegor som med kunder. Som person är du trygg, du tar egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Faraz de Bruin, 076-215 79 00 . För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta Elias Ställ, rekryterare, tfn 072-452 95 40 elias.staell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är: Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail. Löpande urval tillämpas så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Placeringsort: Jordbro, Rissne eller Norrviken. Hemstationering kan vara aktuellt.
 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Dela detta jobb

Mättekniker – Stockholm

Vattenfall AB