teknikjobb.se

Mättekniker/konsult till Element Metech AB
Stockholm

Har du erfarenhet av mätteknik, mätsystem och/eller mätutrustning, är socialt utåtriktad och gillar att knyta nya kontakter då är det här jobbet för dig.

Vi söker en driven mättekniker för ett längre konsultuppdrag för kunds räkning hos ett företag i Södertälje. Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa. Här får du också chansen att arbeta med en kund som är ledande inom sitt område.
 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kalibrering och service inom elektronik och temperatur. Du kommer i ditt arbete att vara delaktig i kundens planering av den dagliga verksamheten.

Du har en teknisk gymnasial bakgrund, eller inhämtat lämpliga erfarenheter praktiskt och teoretiskt i tidigare arbete. Har mättekniska kunskaper inom elektronik och temperatur. Ytterligare allmän mätkunskap liksom kunskaper i programvaran MetCal är meriterande.

Ett brinnande intresse och nyfikenhet för tekniken underlättar alltid. Vi värderar egenskaper som kundfokus, flexibilitet samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där laganda och engagemang värdesätts högt. Vi ser också att du arbetar bra i grupp och tar ansvar för dina egna uppdrag. 

Vi förutsätter även att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.


Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdspeng samt föräldralön. 

Idag är vi 20 medarbetare på labbet i Stockholm, Kista, varav två arbetar på plats hos vår kund i Södertälje på heltid. 
 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Operations Manager Joakim Ek,
010-603 61 17. Du kan även kontakta HR chef Kristina Wiberg, tfn 0705-75 60 06.

 

Sänd din ansökan via e-post till kristina.wiberg@element.com

Märk ansökan med ref. Mättekniker/Konsult. 

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

 

Mättekniker/konsult till Element Metech AB Stockholm

Ort
Utgår

2019-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb