teknikjobb.se

Mättekniker elkraft – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Mättekniker elkraft – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en mättekniker till Jokkmokk!

Du kommer att ingå i en avdelning där vi arbetar med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5. Vi utför bland annat en stor mängd kontroller samt åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät.

I denna roll är ditt fokus underhåll av elmätare. Det är ett självständigt och serviceinriktat arbete i varierande miljöer, resor ingår i tjänsten. Ditt geografiska område kommer framförallt vara Norr- och Västerbottens län. Vi erbjuder goda möjligheter för dig att utvecklas i din yrkesroll genom både praktiskt arbete och löpande utbildningar.

Om dig

Du har el-teknisk utbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av att arbeta som exempelvis elektriker, distributions-, service-, eller mättekniker där du även haft kundkontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elmätare kategori 1-5.

Du uppskattar ett självständigt arbete där säkerheten alltid kommer först. Du är van vid att ha en serviceinriktad roll som innebär både eget ansvar för exempelvis planering, samt återkommande samarbeten med kollegor och kunder.

Du talar och skriver utmärkt svenska och har en mycket god datavana. B-körkort är ett krav.

Placeringsort

Jokkmokk

Mer information

Rekryterande chef Fredrik Andersson, 072-231 68 23

Rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Fackliga representanter

Anders Sundqvist Unionen

Robert Lönnqvist SEKO

Torbjörn Blom Akademikerna

Magnus Tjergefors Ledarna, alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Dela detta jobb

Mättekniker elkraft – Vattenfall Services

Vattenfall AB