teknikjobb.se

Logo

Mättekniker

Företag Nitator AB
Ort
Utgår

2020-12-04

Ansök nu

Mättekniker

Nitator är latin och betyder framåtsträvande och utvecklande. Nitator skall vara en av Världens ledande leverantörer till fordonsrelaterad industri och vara en av regionens mest attraktiva arbetsplatser inom verkstadsindustrin. Nitator med kärnprocesserna i Hylte och Oskarström ger en komplett förädlingskedja som kan hantera både höga och låga volymer med högt automatiserade tillverkningsmetoder, kompletterat av vår verksamhet i Litauen och vår strategiska partner i Kina. I Sverige är vi 225 medarbetare. Omsättningen i Sverige var 450 MKR 2016.

Nitator använder sig av den senaste produktionstekniken, samtidigt som medarbetaren har en mycket stor och viktig roll att fylla. Detta har gjort det möjligt för den enskilde individen att gå hand i hand med tekniken genom åren. Vi stärker och utvecklar vår organisation och söker nu:

En av våra mättekniker har valt att gå vidare utanför Nitator. Därför söker vi nu en;

Mättekniker till Hyltebruk

Vi erbjuder 
Stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater! På Nitator ger vi dig möjligheten!

Som leverantör till fordonsindustrin med krav och system som har som mål att uppnå 0 fel ställs höga krav på oss att alltid utvecklas och gå framåt. Vi verkar i en mycket intressant och tekniskt spännande miljö där tempot är högt. Vårt företag är känt för hög specialistkunskap och produkter med mycket hög kvalitet. 
Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen bidra till att rätt kvalitet upprätthålls på våra produkter. 
I arbetet ingår bland annat att arbeta med mätning av utfallsprover och produktionsartiklar samt genomförande av MSA och kapabilitetsstudier. Du hanterar våra kundreklamationer. Som mättekniker är du en viktig spelare när det kommer till att kvalitetssäkra våra produkter och produktionsceller. Du arbetar med sammanställning och leverans av PPAP. Du kommer att hjälpa till ute i våra tillverkningsprocesser, samt vara ett stöd i tolkning av ritningsunderlag och instruktioner. Du är delaktig i nya projekt både gällande produkter och produktionsceller. Vidare kommer du att hantera och ansvara för kalibrering. 
Bakgrund/Kunskaper
Som mättekniker på Nitator har du en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning samt erfarenhet från industrin med liknande arbetsuppgifter.
För att klara jobbet måste du
Ha ett tekniskt intresse och förståelse för kvalitetsarbete. Du kan köra och programmera mätmaskin. För att lyckas i din roll ska du vara, strukturerad, serviceinriktad, noggrann, analytisk och pålitlig. Du är en problemlösare och kan arbeta i grupp samtidigt som det ställs krav på att du kan jobba självständigt och fokuserat. Du är stresstålig och flexibel. Som mättekniker på Nitator är du självgående, vilket ställer krav på att du som person är villig att, inom givna ramar, ta egna initiativ och ha ett driv i ditt arbete. God kännedom i Officepaketet ser vi som en självklarhet, Nitator använder Monitor som affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du innehar B-körkort.

Erfarenhet från fordonsindustrin, core tools och övrigt kvalitetsarbete är meriterande.
Vi värdesätter kunskaper inom ISO/TS 16949, samt praktisk mätteknik.

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår Kvalitets- och miljöchef Jenny Johansson 0345-409 05

Redogör tydligt för dina kompetenser i förhållande till ställda krav.

Ansök på vår hemsida, Nitator.se senast 2017-04-30
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 

Dela detta jobb

Logo
Mättekniker

Nitator AB