teknikjobb.se

Om företaget

Karlsons Koordinater AB startade 2001 och från att ha varit en enmansrörelse har företaget blivit stabilt och erfaret med många återkommande kunder och samarbetspartners.

Vi arbetar med branschens bästa mätutrustning och våra medarbetare har den kompetens och behörighet som krävs för att utföra uppdragen korrekt och säkert.

I januari 2017 förvärvade Karlsons Koordinater AB Ortogonal AB och har nu blivit Karlsons Ortogonal AB. Vi är idag ca 25 medarbetare verksamma främst i Stockholmsregionen och vi har vårt kontor i Farsta i södra Stockholm

Om dig

Trivs du med att jobba under eget ansvar, ha varierande och stimulerande uppdrag samt kunniga kolleger? Då ska du arbeta som mätkonsult hos oss på Karlsons Ortogonal.

Du får bra lön och mycket förmånliga anställningsvillkor. Vi värnar om en god arbetsmiljö och trivsel och hos oss ska det vara lätt att kombinera arbete och fritid.

Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vår målsättning är att fördelningen mellan kvinnor och män skall spegla den som finns inom mättekniska utbildningar och kommer att beakta det vid rekrytering av nya medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som mättekniker på Karlsons Ortogonal får du arbeta med ett brett spektrum av mätuppdrag med stora möjligheter att påverka både arbetstid och uppdragens karaktär.
Framförallt kommer du att använda dig av totalstation, GPS och laserinstrument.
Du kommer under eget ansvar arbeta hos våra kunder med alla sedvanliga arbetsuppgifter på ett mätföretag. Våra kunder är allt från privatpersoner till några av Sveriges största byggföretag.

Kvalifikationer

För att klara av jobbet ser vi helst att du är utbildad inom yrket och har flerårig erfarenhet.
Bra är om du kan hantera en totalstation, har kunskap om GPS och beräkningsprogrammet GEO.

God förståelse för ritningar, handlingar och instruktioner samt erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen ser vi som ett plus.

B-körkort är ett krav.

Lön och förmåner

Individuell lön, tjänstebil, friskvårdsbidrag mm

Vi har kollektivavtal med Sveriges Byggindustrier.

Tillträde

Omgående, alternativt efter överenskommelse.

Varaktighet

Tillsvidareanställning, heltid. (Provanställning tillämpas)  

Mättekniker

Ort
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb