teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mätningstekniker/mätningsingenjör till Göteborg

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2022-12-16

Ansök nu

Mätningstekniker/mätningsingenjör till Göteborg

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Mitta AB söker dig som är mätningstekniker/mätningsingenjör och som önskar ett fritt arbete med eget ansvar och utvecklingspotential. Du trivs med att träffa nya människor och få planera dina projekt och arbeten.
Som person är du en naturlig relationsskapare med stort driv, arbetar självgående och tar för dig i arbetsrelaterade göromål. Du trivs i en roll där du får dela med dig av dina erfarenheter och samarbetar med kollegor i uppdrag.

Dina arbetsuppgifter:

Som mätningstekniker/mätningsingenjör kommer du att driva och delta i projekt med mätning som huvudsaklig sysselsättning. Du utför samtliga konventionella mätningsuppdrag i fält som inmätning och utsättning inom bygg, infrastruktur, anläggning, väg och industri samt mängdreglering och underlag för relationshandlingar. Du sammanställer och levererar data och redovisningar till kund, samt följer upp.

Vi erbjuder dig:

En tjänst med frihet samt stor bredd och variation på uppdrag likväl arbetsuppgifter. Ett utbyte av kunskap med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Utbildning/erfarenhet:

Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot affärsområdet geodetisk mätteknik samt flera års erfarenhet i yrket. Du gillar att ta ansvar, är strukturerad och arbetar på ett organiserat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden.
Som person är du en naturlig relationsskapare med stort driv, arbetar självgående och tar för dig i arbetsrelaterade göromål. Du trivs i en roll där du får dela med dig av dina erfarenheter och samarbetar med kollegor i uppdrag.

Krav: Körkort B.

Placering: På vårt kontor i Göteborg. Resor kan förekomma beroende på vart projekten är belägna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Mitta AB
På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-12-16. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Avdelningschef mät syd, Mattias Olsson, på tel. 070 661 56 67 eller HR-chef Annika Engberg, på tel. 072 522 93 30.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Mätningstekniker/mätningsingenjör till Göteborg

Mitta AB