teknikjobb.se

logga

Mätningstekniker/mätningsingenjör Skövde

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Mätningstekniker/mätningsingenjör Skövde

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Mitta är i ett expansivt skede och vår verksamhet finns idag på 14 orter i Sverige med ca 130 anställda inom bolaget. Vår målsättning är att fortsätta vår expansion och växa inom våra fyra affärsområden; geoteknik, laboratorium, mätning och miljö.

Vi erbjuder dig:
En tjänst med frihet samt stor bredd och variation på uppdrag likväl arbetsuppgifter. Ett utbyte av kunskap med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Dina arbetsuppgifter:
Som mätningstekniker/mätningsingenjör kommer du att driva och delta i projekt med mätning som huvudsaklig sysselsättning. Du utför samtliga konventionella mätningsuppdrag i fält som inmätning och utsättning inom bygg, anläggning, väg och industri samt mängdreglering och underlag för relationshandlingar. Du sammanställer och levererar data och redovisningar till kund, samt följer upp.

Utbildning/erfarenhet:
Vi söker dig som har en utbildning med inriktning mot affärsområdet geodetisk mätteknik samt några års erfarenhet i yrket. Du gillar att ta ansvar, är strukturerad och arbetar på ett organiserat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden.

Som person är du en naturlig relationsskapare med stort driv, arbetar självgående och tar för dig i arbetsrelaterade göromål. Du trivs i en roll där du får dela med dig av dina erfarenheter och samarbetar med kollegor i uppdrag.

Krav:
Körkort B.

Placering:
Placering i Skövde. Resor kan förekomma beroende på vart projekten är belägna.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling.

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2021-10-31. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Avdelningschef mät syd, Mattias Olsson, på tel. 070 661 56 67 eller HR-chef Annika Engberg, på tel. 072 522 93 30.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Mätningstekniker/mätningsingenjör Skövde

Mitta AB