teknikjobb.se

Hjo kommun har ca. 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Orden i vår visionsformulering "Tillsammans skapar vi framtidens Hjo" är utvalda eftersom budskapet i dem varit centralt i hela visionsarbetet. Bakom varje ord finns en tanke.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad hos Plan och bygg som är en del av Samhällsbyggnad. Vi ansvarar för den fysiska planeringen, bygglovshandläggning, tillsyn enligt PBL samt mätning, utsättning, fastighetsutredningar m.m.

I dina arbetsuppgifter ingår de flesta typer av mätningsuppdrag inom kommunen men även externt åt företag och privatpersoner, så som inmätningar, ledningsmätningar, husutsättningar, avvägningar och gränsutvisningar.

Vi använder Trimble totalstation och Trimble GPS.

Som mätningsingenjör hos oss kommer du att utföra förrättningsförberedelser på uppdrag av Lantmäteriet. I ditt uppdrag ingår även att göra utredningar gällande fastigheter och rättigheter, samt utföra fastighetsförteckningar.
Vi har MapInfo som GIS-plattform och som dagligt verksamhetsstöd används till största delen Trimble Locus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad mätningsingenjör/lantmäteriingenjör eller har annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper och erfarenheter inom mätområdet samt erfarenhet och kunskap om arbete med förrättningsförberedelser.

Erfarenhet och kunskap inom GIS-området är meriterande. Erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller lantmäteri är önskvärt.

Den lilla kommunens styrka är att du får arbeta med många intressanta och roliga uppgifter samtidigt som vi tillhör ett team som jobbar tillsammans med samhällsutveckling.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibilitet, initiativ - och samarbetsförmåga, samt förmåga att planera sitt eget arbete.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträde
Tillträde omgående.

Ansök senast
2019-03-31

Referensnr
A853733

Antal platser
1

Övrigt
Intervjuer sker löpande.

Hjo kommun satsar på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid och friskvårdstimme.

Hjo kommun samverkar med Tibro och Karlsborgs kommuner och denna tjänst kan medföra arbete även i dessa kommuner.

Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsfirmor.

Upplysningar lämnas av
Charlotte Paulsson
Stadsarkitekt
0503-35226

Jan Gustavsson
Mätningsingenjör
0503-35117

Fackliga företrädare
Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Mätningsingenjör till Samhällsbyggnad.

Företag Hjo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb