teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Mätningsingenjör med NBK-inriktning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Mätningsingenjör med NBK-inriktning

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant - och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld - och vi ser fram emot din ansökan.

STADSBYGGNADSFÖRVALTNINGEN består av en bygglovsenhet, en fastighetsenhet, en miljöenhet, en planeringsenhet och en teknik- och exploateringsenhet som tillsammans har ett sjuttiotal engagerade medarbetare. Förvaltningen ansvarar för hela stadsbyggnadsprocessen från översiktsplanering till kommunens byggande och teknisk förvaltning samt myndighetsutövning enligt plan- och bygglagen och miljöbalken. Kommunstyrelsen, byggnadsnämnden, trafiknämnden, miljönämnden och tekniska nämnden är de politiskt ansvariga för verksamheten.

Arbetsbeskrivning
Vi är i en utvecklingsfas - och ska varsamt växa. Ekerö kommuns unika miljöer med såväl skyddade som historiska områden ger dig en unik kombination av möjligheter och utmaningar när vi ska bevara och utveckla omgivningarna. Oavsett tidigare erfarenhet får du inflytande och förtroende att driva stora projekt. Med gemensamt engagemang jobbar vi i högt tempo - vilket både kräver simultanförmåga och ordningssinne.

Stadsbyggnadsförvaltningen är i en utvecklingsfas mot en digital stadsbyggnadsprocess och geodataverksamheten är parallellt under uppbyggnad för att stötta den digitala utveckling Ekerö står inför. Du kommer bidra och vara en viktig del i att bygga upp och förvalta en hållbar geodataförsörjning vilket är en grundförutsättning för en digital stadsbyggnadsprocess.

I arbetsuppgifterna ingår framställning av nybyggnadskartor, ajourhållning av baskartan, plantolkningar, utstakning och lägeskontroll av byggnader.

Du kommer att delta i såväl kontorsarbete som fältarbete.

Vidare kommer du, som vi andra, att ha ett tätt samarbete med kollegor inom geodata och övriga anställda inom kommunen.

Du kommer att vara en viktig resurs i att bidra, aktivt medverka samt ta ansvar med övriga kollegor för aktiviteter i det utvecklings- och förändringsarbete för verksamheten som pågår.


Kvalifikationer

För att du ska lyckas med uppdraget:

Du skall vara examinerad från en minst tvåårig utbildning inom mät, kart och lantmäteri. Utbildningen skall uppfylla kraven för att kunna uppfylla Lantmäteriets rekommendationer för "Grundläggande mätningsteknisk färdighet".

I tiden närliggande erfarenhet av mätning med totalstation och GNSS samt goda kunskaper i grundläggande geodesi.

Vi förutsätter att du har en mycket god datorvana.

Erfarenhet av att arbeta i programvaran Topocad är starkt meriterande.

Det är viktigt att du har lätt att kommunicera, är tydlig i ditt sätt att agera och kommunicera samt har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Du är kvalitetsmedveten och värderar vikten av att dokumentera väl.
Du är social, flexibel och lätt att samarbeta med, du arbetar gärna i grupp men är samtidigt självgående om så krävs. B-körkort är ett krav.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden.
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Dela detta jobb

logga
Mätningsingenjör med NBK-inriktning

Jefferson Wells