teknikjobb.se

logga

Mätningsingenjör/Mätningstekniker till avdelning Infra

Företag Mitta AB
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Mätningsingenjör/Mätningstekniker till avdelning Infra

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Nu söker Mitta AB avdelning Infra Mätningsingenjörer/Mätningstekniker!
Vi är ett flexibelt, kundorienterat och entreprenörsdrivet företag, verksamma och lokaliserade på 14 orter med huvudkontor i Linköping. Mitta är en av de ledande aktörerna på marknaden och drivs av engagerade medarbetare som levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med eget ansvar och personlig utveckling, där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Dina arbetsuppgifter:

Som mätningsingenjör/mätningstekniker hos oss, blir du en del av ett team med konsulter som jobbar med mätuppdrag som inmätning och utsättning inom infrastruktur, exempelvis väg, järnväg, broar och tunnlar samt mängdreglering, skanning och underlag för relationshandlingar.

Kunskaper/erfarenhet:

Vi söker dig som har:

  • Utbildning med inriktning mot mätningsteknik

  • B-körkort är ett krav

  • Förkunskaper i programvarorna Topocad och/eller SBG Geo

Meriterande:

  • Säkerhetsutbildningar (BASÄSKYDD, APV m.fl)

  • Tidigare erfarenhet mot infrastruktur

  • Behörighet för mätningstekniska arbeten i Trafikverket

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är självständig och kan planera ditt arbete, är strukturerad och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är utåtriktad och kan samarbeta bra med andra människor. Vidare ser vi gärna att du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättringar både för den egna verksamheten, för dig själv och för kunden. Vi lägger stor värdering i din personlighet för att bibehålla en fortsatt god gruppdynamik då vi arbetar nära tillsammans med kollegor samt på olika orter i hela Sverige.

Låter det intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 2021-12-31. Intervjuer kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta avdelningschef, Andreas Svensson, tel. 070-29 59 348.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se.

Placeringsort, enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Mätningsingenjör/Mätningstekniker till avdelning Infra

Mitta AB