teknikjobb.se

Mätkonsult inom Scan2BIM - Stockholm

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Mätkonsult inom Scan2BIM - Stockholm

Mätkonsult inom Scan2BIM sökes till Stockholm

Är du en erfaren mätningsingenjör/tekniker som är på jakt efter ett stimulerande arbete i en stabil organisation? Då kan du vara rätt person för att hoppa på Clintons fortsatta tillväxtresa!

Affärsområdet Scan2BIM växer och behöver förstärkas med ytterligare en konsult.
Du blir en del av ett drivet, positivt team som ständigt utvecklas och strävar mot utmanande samt utvecklande arbetsuppgifter. Konsulterna i teamet har blandad bakgrund som mätningsingenjörer och arkitekter.

Om tjänsten:

Som Mätkonsult i Scan2BIM-teamet kommer du  arbeta i varierande uppdrag inom  anläggning/infrastruktur, bygg och fastighetsbranschen. I uppdragen ingår att planera, utföra och leverera mättekniska arbeten inom uppsatta kriterier och tidsramar för aktuella projekt. Ditt primära arbete kommer att vara att utföra mätuppdrag med laserscanner och drönare. Du förväntas även driva kontakten med kund och andra intressenter i aktuella projekt. Teamet har en uppdragsledare och du rapporterar till denne.

Vad vi söker:

Vi tror att du är en bra match för Clinton och rollen om du:

  • har genomgått en mätteknisk utbildning på universitet eller yrkeshögskola och har 1-2 års erfarenhet av laserscanning.

  • har erfarenhet och vana av att arbeta med AutoCAD, SBG Geo och liknande redovisningsprogram. 

  • har erfarenhet av att arbeta i Leica Register, Leica 3DR, NavVis.

  • har ett intresse för ny teknik och nya lösningar, du ser möjligheter och inte utmaningar i avancerade projekt. 

  • är organiserad och noggrann, vilket innefattar en god förmåga att planera, prioritera och strukturera arbete självständigt.

  • har ett proaktivt förhållningssätt och en fallenhet för att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem.

  • är service-minded och drivs av att göra kunden nöjd med din leverans och ditt bemötande.

  • är bra på att dela med dig av din kunskap och trivs med att jobba i team.

Vad vi erbjuder:

Hos oss får du möjligheten att inrikta dig och specialisera dig inom laserscanning och drönare. Du blir del av ett växande team som enbart jobbar med Scan2BIM och du får möjlighet att jobba med den senaste tekniken från Leica och NavVis. Våra uppdrag är av varierande storlek från 200 kvm till 200.000 kvm. Vi ligger i framkant inom affärsområdet och har avtal med flera av de större fastighetsägarna.

Vi investerar generöst i kompetensutveckling för alla våra anställda, och erbjuder möjlighet att delta i externa kurser såväl som interna workshops och aktiviteter för kunskapsdelning.

Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap! Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop och hittar på gemensamma aktiviteter och åker årligen på resa eller konferens tillsammans när ingen pandemi står i vår väg. 

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta anställningsvillkor och förmåner så som privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år,  rejält friskvårdbidrag, speltider på vår egna padelbana, samt pensionsrådgivning och erbjudanden i vår förmånsportal Benify. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Sickla, med stor takterrass, nära till gym, restauranger och andra aktiviteter. 

Om oss:

Clinton är ett mättekniskt konsultföretag baserat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är idag drygt 40 anställda och jobbar inom affärsområdena; Stora projekt, Kart och Mät, Scan2BIM och Monitoring.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserscanning samt fotogrammetrisk inmätning med drönare. Vi utför uppdrag åt ett brett spektrum av kunder så som stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer, stad och kommun, samt privatpersoner. 

Ansökan och rekryteringsprocessen:

Vi ser fram emot din ansökan! Annonsen kommer ligga uppe t.o.m. 30 september 2021 och vi kontaktar kandidater löpande.

Rekryteringsprocessen i sin helhet innefattar en första kort telefonavstämning, genomförande av ett logiskt test och ett personlighetstest online, kompetensbaserad intervju och referenstagning. 

Dela detta jobb

Mätkonsult inom Scan2BIM - Stockholm

Clinton Mätkonsult AB