teknikjobb.se

Mätkonsult inom monitoring och kontrollprogram

Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Mätkonsult inom monitoring och kontrollprogram

Är du en erfaren mätningsingenjör/tekniker som är på jakt efter ett stimulerande arbete i en stabil organisation? Då kan du vara rätt person för att hoppa på Clintons fortsatta tillväxtresa!

Nya stora uppdrag strömmar in och vi behöver stärka upp vårt team med ytterligare en kollega med inriktning monitoring och kontrollprogram. 

Affärsområdet monitoring och kontrollprogram erbjuder våra kunder manuella mätningar med digitalavvägare och totalstation samt automatisk mätning med tiltsensorer och totalstationer.

Som anställd hos Clinton erbjuds du givande uppgifter, och möjligheter till utbildning och utveckling. Dessutom blir du en del av ett team med hög kompetens och stark laganda!

Om tjänsten:

Som Mätkonsult inom monitoring och kontrollprogram kommer du utgå från vårt nya fina huvudkontor i Sickla och arbeta i varierande uppdrag både i fält och på kontoret. I uppdraget ingår att planera, utföra och rapportera mättekniska arbeten inom uppsatta kriterier och tidsramar för aktuella projekt. Det kan också innefatta att agera stöd som expert åt våra kunder. Du förväntas driva den dagliga kontakten med kund i aktuella projekt, såväl som coacha juniora kollegor.

Utöver projekt inom monitoring och kontrollprogram kan du även få utföra andra uppdrag som exempelvis projekteringsmätning och stomnät.

Vi har idag befintliga avtal med kontrollprogram åt exempelvis Trafikverket, Stockholm stad och LKAB där du får en central roll tillsammans med uppdragsledare från Clinton. 

Vad vi söker:

Vi tror att du är en bra match för Clinton och rollen om du:

  • har genomgått en mätteknisk utbildning på universitet eller yrkeshögskola och har 3-5 års erfarenhet inom yrket.

  • har gedigen erfarenhet och vana av att arbeta med AutoCAD, SBG Geo och liknande redovisningsprogram. 

  • har erfarenhet av att arbeta med Leicas totalstationer och avvägare

  • har erfarenhet av att arbeta i GeoMos (detta är meriterande men inget krav).

  • är organiserad och noggrann, vilket innefattar en god förmåga att planera, prioritera och strukturera arbete självständigt.

  • har erfarenhet av att analyser data och rapportera till kund

  • har ett proaktivt förhållningssätt och en fallenhet för att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem.

  • är service-minded och drivs av att göra kunden nöjd med din leverans och ditt bemötande.

  • är bra på att dela med dig av din kunskap och trivs med att vägleda juniora kollegor. 

Vad vi erbjuder:

Vi har flertalet projekt inom bygg-, anläggnings och fastighetssektorn i vår portfolio och kan därför erbjuda möjligheten att arbeta i spännande och lärorika uppdrag. Vi investerar generöst i kompetensutveckling för alla våra anställda, och erbjuder möjlighet att delta i externa kurser såväl som interna workshops och aktiviteter för kunskapsdelning.

Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap! Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop och hittar på gemensamma aktiviteter och åker årligen på resa eller konferens tillsammans när ingen pandemi står i vår väg. 

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta anställningsvillkor och förmåner så som privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år, rejält friskvårdbidrag, speltider på vår egna padelbana, samt pensionsrådgivning och erbjudanden i vår förmånsportal Benify.

Om oss:

Clinton är ett mättekniskt konsultföretag baserat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är idag drygt 40 anställda och jobbar inom affärsområdena; Stora projekt, Kart och Mät, Scan2BIM och Monitoring.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserscanning samt fotogrammetrisk inmätning med drönare. Vi utför uppdrag åt ett brett spektrum av kunder så som stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer, stad och kommun, samt privatpersoner. 

Ansökan och rekryteringsprocessen:

Vi ser fram emot din ansökan! Annonsen kommer ligga uppe t.o.m. 30 september 2021 och vi kontaktar kandidater löpande.

Rekryteringsprocessen i sin helhet innefattar en första kort telefonavstämning, genomförande av ett logiskt test och ett personlighetstest online, kompetensbaserad intervju och referenstagning. 

Dela detta jobb

Mätkonsult inom monitoring och kontrollprogram

Clinton Mätkonsult AB