teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mätkonsult

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Mätkonsult

Är du en erfaren mätningsingenjör/tekniker som är på jakt efter ett stimulerande arbete i en stabil organisation? Då kan du vara rätt person för att hoppa på Clintons fortsatta tillväxtresa!

Clinton har just etablerat verksamhet i Umeå och vi behöver stärka upp teamet med ytterligare en kollega med inriktning anläggning. Som anställd hos Clinton erbjuds du givande uppgifter, och möjligheter till utbildning och utveckling. Dessutom blir du en del av ett team med hög kompetens och stark laganda!

Om tjänsten:

Som Mätkonsult kommer du ha möjlighet att jobba i varierande anläggnings-/infrastrukturprojekt. I uppdragen ingår att planera, utföra och rapportera mättekniska arbeten inom uppsatta kriterier och tidsramar för aktuella projekt. Det kan också innefatta ansvar för att skapa modeller och relationsunderlag, samt att utföra mängdberäkning. Uppdragen kan variera från projekteringsmätning till produktionsmätning och relationshandlingar. Vi arbetar främst i Trafikverksprojekt, så erfarenhet från dessa typer av projekt är meriterande.

Vad vi söker:

Vi tror att du är en bra match för Clinton och rollen om du:

  • har genomgått en mätteknisk utbildning på universitet eller yrkeshögskola och har 3-5 års erfarenhet av yrket.

  • har gedigen erfarenhet och vana av att arbeta med AutoCAD, SBG Geo och liknande redovisningsprogram. 

  • har erfarenhet av att arbeta i Leica Cyclone, 3DReshaper och GeoMos (detta är meriterande men inget krav).

  • är organiserad och noggrann, vilket innefattar en god förmåga att planera, prioritera och strukturera arbete självständigt.

  • har ett proaktivt förhållningssätt och en fallenhet för att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem.

  • är service-minded och drivs av att göra kunden nöjd med din leverans och ditt bemötande.

  • är bra på att dela med dig av din kunskap och trivs med att vägleda juniora kollegor. 

Vad vi erbjuder:

Vi har flertalet projekt inom bygg- och anläggningssektorn i vår portfolio och kan därför erbjuda möjligheten att arbeta i spännande och lärorika uppdrag. Det kan vara projekt i projekteringsskede såväl som i produktion. Vi investerar generöst i kompetensutveckling för alla våra anställda, och erbjuder möjlighet att delta i externa kurser såväl som interna workshops och aktiviteter för kunskapsdelning.

Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap! Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop och hittar på gemensamma aktiviteter och åker årligen på resa eller konferens tillsammans när ingen pandemi står i vår väg. 

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta anställningsvillkor och förmåner så som privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år, rejält friskvårdbidrag, samt pensionsrådgivning och erbjudanden i vår förmånsportal Benify.

Om oss:

Clinton är ett mättekniskt konsultföretag baserat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är idag drygt 40 anställda och jobbar inom affärsområdena; Stora projekt, Kart och Mät, Scan2BIM och Monitoring.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserscanning samt fotogrammetrisk inmätning med drönare. Vi utför uppdrag åt ett brett spektrum av kunder så som stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer, stad och kommun, samt privatpersoner. 

Ansökan och rekryteringsprocessen:

Vi ser fram emot din ansökan! Annonsen kommer ligga uppe t.o.m. 30 november 2021 och vi kontaktar kandidater löpande.

Rekryteringsprocessen i sin helhet innefattar en första kort telefonavstämning, genomförande av ett logiskt test och ett personlighetstest online, kompetensbaserad intervju och referenstagning. 

 

Dela detta jobb

Mätkonsult

Clinton Mätkonsult AB