teknikjobb.se

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Vi söker nu en Materialplanerare till vår planeringsavdelning inom Industrial Coatings, AkzoNobel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår site i Malmö/Sege. Du rapporterar till Supply Planning Manager.

I rollen som Materialplanerare erbjuds du en utmanande tjänst med uppdraget att beställa råmaterial från leverantörer och säkerställa hög tillgänglighet. Du analyserar behov, registrerar beställningar och följer upp genom leveransbevakning för att garantera hög leveransprecision. Du har löpande kontakt med leverantörer och olika interna avdelningar så som Inköp, Planering och Produktion. Genom ditt arbete medverkar du också till att utveckla våra avropsprocesser, parametrar och analysmetoder för att förbättra och optimera tillgängligheten på råmaterial.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
-Analysera behov och avropa råvaror.
- Registrera samt följa upp beställningar och order i SAP samt i vårt Supplier Relation Management system.
- Analysera och optimera parametrar så som säkerhetslager och beställningskvantiteter.
- Planera eget ansvarsområde på sådant sätt att mål för leveransprecision, säkerhetslager och omsättningshastighet uppnås.
- Informera interna kontakter gällande leveranser samt agera på och kommunicera avvikande inleveransdatum.
- Representera avdelningen.
- Ge administrativ support till planeringsfunktionen.

Job requirements/Candidate profile

- Högskoleutbildning inom logistik/ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Goda kunskaper i Microsoft Office och erfarenhet av att arbeta i webbaserade system. Starka kunskaper i Excel är ett stort plus.
- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, muntligt såväl som skriftligt.
- Tidigare erfarenhet av arbete med avrop eller inköp är meriterande, likaså administrativt arbete i SAP.

För att bli framgångsrik i rollen bör du vara noggrann, analytisk och målfokuserad. Du kan arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du är handlingskraftig och tar ansvar för ditt arbetsområde. Tidigare erfarenhet av att driva och delta i förändringsarbete ses som positivt.
Eftersom tjänsten samverkar med kringliggande funktioner ställs höga krav på att du fungerar bra i team, är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera.

Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Acquisition Partner, +46 703 50 17 99
 
För fackliga frågor:
Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och
Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Materialplanerare, Malmö,

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2019-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb