teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Materialplanerare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-09-11

Ansök nu

Materialplanerare

ValueOne söker materialplanerare för ett konsultuppdrag på sex månader till ett tillverkande företag söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.  Om rollen

Som materialplanerare kommer du att ingå i en teknisk designgrupp som ansvarar för inköp av moduler och batteripaket till ett projekt inom fordonstillverkning. Gruppen behöver nu förstärka med två materialplanerare som ska stötta design- och inköpsgrupperna i att hantera inkommande varor och säkra leveranskedjan.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som ingenjörsutbildning på universitets- eller högskolenivå och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom tillverkande industri. Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande med kunskaper i elteknik och mekanikkonstruktion.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via "ansök nu". Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Materialplanerare

ValueOne AB