teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

MATERIAL OCH LAGERHANTERARE TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Ansök nu

MATERIAL OCH LAGERHANTERARE TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi en teknikintresserad och målinriktad material och lagerhanterare som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN:

Tjänsten innebär i stort att säkerställa materialflödet internt NIBE mellan konstruktion / utveckling, inköp, prototypverkstad och provningsverksamheten på labbet. Beställning av produkter till utvecklingsavdelningen från internt färdiglager och av komponenter från produktion eller komponentlager samt administration av detta.

Hantering, uppmärkning och registrering av beställda komponenter och produkter till utvecklingsavdelningen. Tjänsten innehåller även packning av gods och instrument samt utfärda transportunderlag inom verksamheten och externt i samarbete med NIBE logistikavdelning. Utför interntransporter med truck. Vara behjälpligt vid val av utrustning och inredningsdetaljer till ett nytt lager.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en välorganiserad person som brinner för att skapa struktur och ordning på ett avdelningslager där både produkter och komponenter är väl rörliga. Du har en serviceorienterad och problemlösande inställning till arbetsuppgiften. Meriterande är erfarenhet inom lager och logistik, god datorvana, erfarenhet i EAM system, truckkort för ledstaplare och motviktstruck samt erfarenhet av hantering med farligt gods. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift och baskunskaper i engelska är ett krav.

OM ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 5 december 2021. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE:

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen

Kontaktpersoner

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
MATERIAL OCH LAGERHANTERARE TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE AB